Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyílt kapcsolat. Igen vagy nem?
Sokszor hallom hogy a melegek nem éppen hűséges típusok.
És ezért gondoltam hogy mit szólnátok egy nyitott kapcsolathoz.
Vagyis hogy ha másra vágytok akkor megbeszélitek és ha bele egyezik a másik akkor mehet a menet, de a végén mindig egymás mellett fekszetek le.
Így nincs az hogy megcsalják egymást. Vagy hogy mást akar.
Tudom hogy egy kicsit hülyeség az egész de érdekelne hogy ki mit gondol erről a témáról.
Heteroszex párok közt is gyakran van ez így.
És mi a különbség?
Úgy mondom neked, hogy semmi.
Szerintem egyáltalán nem gáz a nyílt kapcsolat, ha mindkét fél őszintén beleegyezik, ha betartják az előre megbeszélt szabályokat, és ha emiatt nem fog romlani a kettejük közti kapcsolat.
Uni létemre voltam már együtt full aktív sráccal, és kitalálta, hogy legyünk nyílt kapcsolatban, mert nem érezte jól magát attól, hogy én nem tudok aktívkodni. Belementem, megbeszéltük a szabályokat, és elmondhatom, hogy emiatt semmi gond nem volt, sőt még izgalmasabb is volt utána vele a szex.
Tőbbé kevesbé ok.
Én inkább csajszikra hajtanék a srác melett.
És jobban értékelném ha ő is hasonlóan járnael,azaz ne homoljon mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!