Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez még később kialakulhat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még később kialakulhat?

Figyelt kérdés
Van egy srác. Teljesen belém van esve. Szerelmet vallott. Viszont én még nem vagyok tisztában az érzéseimmel. Ha időt töltünk együtt, később még kialakulhat a vonzalom? Mik a tapasztalatok?

2018. jún. 19. 00:39
 1/4 anonim ***** válasza:
97%

Awww ez nagyon édes.

A saját kapcsolatomra emlékeztet :D a párom is reménytelenül szerelmes volt belém míg én folyton skippeltem szegényt, mert nem éreztem ugyanazt. Aztán miután egy másik pasi kellőképp átvert és ő még mindig mellettem volt, rájöttem hogy mekkora barom voltam hogy esélyt se adtam kettőnknek. Ennek már lassan 5 éve és csak remélem hogy annyira boldoggá teszem őt mint ő engem.

33/f

2018. jún. 19. 00:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ugy erzed hogy lepned kell, akkor lepni fogsz. Ha tobb idot lesztek egyutt, bitzos segit. Bar attol is fugg, mit mondtal neki mikor szerelmet vallott.
2018. jún. 19. 01:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ki :)
2018. jún. 19. 06:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát számomra sem közömbös a srác, éjjel nappal beszélünk. Amikor szerelmet vallott, mondtam, hogy oké, én is kedvelem, de szerelmet nem vallottam, mert már egyszer befürödtem a gyorsasággal. Azt mondta, érti és tiszteletben tartja.
2018. jún. 19. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!