Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy működik ez? Kialakulhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy működik ez? Kialakulhat a szerelem (később)?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van egy férfi akinek bejön egy nő, viszont a nő érez semmi különöset (max szimpátiát).

A férfi udvarlásának / közeledésének hatására van rá esély, hogy a nő is hasonlóan kezdjen érezni?

(pl. 9.válasz alapján elég hamar kiderülnek a dolgok: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Tehát a kérdés röviden és nyersen az lenne, hogy "mennyire éri meg udvarolni" a tapasztalataitok alapján?

2017. okt. 31. 00:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Van amikor imponál, ha kitartó vagy, de ezt megfelelően kell előadni, nem mint egy hősszerelmes lúzer. És tudni kell, mikor hagyd abba.
2017. okt. 31. 01:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó a kérdés! Én nőként azt tapasztalom hogy azért sikertelenek a pasik, mert kezdeményeznek, udvarolgatnak, aztán mire kezdene a nőben kialakulni valami, addigra a pasi hagyja a francba az egészet. 38N
2017. okt. 31. 07:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Hogy működik? Azt figyeltem meg, hogy mindenkinél máshogy.

Pl. nálam úgy, hogy addig nem is nagyon tekintek férfiként, lehetséges szerelmi- vagy szexpartnerként valakire, amíg fel nem hívja magára a figyelmemet ebben az összefüggésben is. (Tehát egyértelmű utalásokat tesz vagy csak simán közli, hogy tetszem neki.) Ebből már kialakulhat vágy a részemről, de az még nem szerelem. Arra mindig kell (a kapcsolattartás jellegétől és intenzitásától is függően) pár hónap. De azzal már az elején, amikor én is tudatába kerülök annak, hogy vonzódom az illetőhöz, tisztában vagyok, hogy ebből lehet-e szerelem vagy sem.

2017. okt. 31. 07:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, kialakulhat! De ez mindenkinél más!

25 N

2017. okt. 31. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!