Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi közben kialakulhat szerelem vagy kell, hogy eleve érezzek iránta valamit?
Ha az első találka közben nem érzed amit kell akkor nincs értelme erőltetni
22/F
Nem szeretnélek eltántorítani semmitől, csak leírom a saját tapasztalatom.
Elmentem a randira, megismertem, minden jó volt, nem panaszkodhattam, de eközben nem volt bennem az a bizonyos érzés. Az, hogy ő kell nekem, közelebb akarom magamhoz érezni, semmi ilyesmi nem volt. Arra gondoltam, hogy ezek az érzések bennem később alakulnak ki, ezért nem szabad feladni. Nem is hagytam annyiban, elmentem vele továbbira randikra. Később sem költözött belém az a bizonyos szikra és be kellett látnom, hogy nem minden működhet, még akkor sem, ha nagyon akarjuk. Nem szabadott volna hajtanom az elérhetetlent.
Ha úgy érzed, akkor menj el további randira. Csak te tudhatod, hogy mit szeretnél! :)
Én például először olyan emberbe szerettem bele, aki külsőre nem tetszett, de később pont vele jött az a bizonyos szikra, a kémia, stb. Hiába voltak olyanok, akik nagyon bejöttek, velük mégsem jött a nagy szerelem.
Én úgy gondolom, ha néhány találkozás alkalmával nem kezdesz vonzódni hozzá, akkor nem kell erőltetni, viszont azért valamennyi ismeretség kell, hogy a vonzalom kialakuljon. Beszélgessetek, ismerkedjetek, de komoly randiba szerintem még ne menjetek bele.
Rómát se egy nap alatt építették!
Szóval ne 1 randi alatt akard megismerni a másikat, meg elvetetni magad feleségül vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!