Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi közben kialakulhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi közben kialakulhat szerelem vagy kell, hogy eleve érezzek iránta valamit?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon szimpatikus számomra,aranyos,meg kedvesnek néz ki.Viszont külsőre nem nagyon az én esetem.Szerintem én bejövök neki,s szimpatizál velem.Én most érettségiztem,ő pedig jövőre fog.Viszont nem akarom megbántani ha esetleg nem jönne össze a dolog,s nem tudom h belekezdjek-e.Még nem volt randim egy multbéli csalódás miatt,ezért nincs még nagyon tapasztalatom ilyen téren... Azt nagyon megköszönném ha ellátnának egy pár jó tanáccsal! :)

2015. máj. 29. 20:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy randi még nem ígéret! Randizzatok néhányat, ismerd meg jobban és akkor majd meglátod, hogy érzel. Eleve ne ítélj!
2015. máj. 29. 20:51
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha az első találka közben nem érzed amit kell akkor nincs értelme erőltetni

22/F

2015. máj. 29. 20:52
 3/9 A kérdező kommentje:
De szerintem egy randi alatt nem ismerhetem meg annyira,s ha ő valami komolyra számit akkor megsértem amit nagyon nem akarok utálok másoknak fájdalmat okozni
2015. máj. 29. 21:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretnélek eltántorítani semmitől, csak leírom a saját tapasztalatom.

Elmentem a randira, megismertem, minden jó volt, nem panaszkodhattam, de eközben nem volt bennem az a bizonyos érzés. Az, hogy ő kell nekem, közelebb akarom magamhoz érezni, semmi ilyesmi nem volt. Arra gondoltam, hogy ezek az érzések bennem később alakulnak ki, ezért nem szabad feladni. Nem is hagytam annyiban, elmentem vele továbbira randikra. Később sem költözött belém az a bizonyos szikra és be kellett látnom, hogy nem minden működhet, még akkor sem, ha nagyon akarjuk. Nem szabadott volna hajtanom az elérhetetlent.

Ha úgy érzed, akkor menj el további randira. Csak te tudhatod, hogy mit szeretnél! :)

2015. máj. 29. 21:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én például először olyan emberbe szerettem bele, aki külsőre nem tetszett, de később pont vele jött az a bizonyos szikra, a kémia, stb. Hiába voltak olyanok, akik nagyon bejöttek, velük mégsem jött a nagy szerelem.

Én úgy gondolom, ha néhány találkozás alkalmával nem kezdesz vonzódni hozzá, akkor nem kell erőltetni, viszont azért valamennyi ismeretség kell, hogy a vonzalom kialakuljon. Beszélgessetek, ismerkedjetek, de komoly randiba szerintem még ne menjetek bele.

2015. máj. 29. 21:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Bocsánat, most néztem, hogy még nem volt randi, tehát a "további" szó nem kell az utolsó mondatomban.
2015. máj. 29. 21:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés, hogy kialakulhat-e vagy sem. Kétesélyes, de próbáld meg.
2015. máj. 29. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Én speciel semmit sem éreztem a párom iránt, mikor elmentünk első randira. Cseverésztünk online, de nem is keltette fel különösebben az érdeklődésem. Aztán találkoztunk és arra lettem figyelmes, hogy érdekel. Érdekel, amit mesél, szép a mosolya, a keze, szóval úgy hmm, megtetszett, megfogott egyből. Nem volt kinos csend, röhögtünk sokat. Aztán mikor kiszálltam a kocsijából megkérdezte, hogy lesz-e folyatás. Úgy gondoltam ne bizza el magát és odanyögtem igy félig mosolyogva,hogy "Lehet róla szó", majd becsaptam a kocsi ajtaját. Mikor elhajtott elfogott valami hihetetlen mosolygás és bizsergető érzés. Már aznap vágytam rá, hogy újra lássam. Mint kiderült Ő is ugyanúgy mosolygott végig a kocsiban haza felé úton. Szóval szerintem az a plussz, a szikra mindenképp kell. Szerintem ha ez az érzés vagy jön vagy nem. De ha nem jönne én nem erőltetném. Próbáld ki.
2015. máj. 29. 22:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Rómát se egy nap alatt építették!

Szóval ne 1 randi alatt akard megismerni a másikat, meg elvetetni magad feleségül vele.

2015. máj. 30. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!