Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem vágyom rá igazán, pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vágyom rá igazán, pedig jók a randik de nincs meg a tűz. Később is kialakulhat?

Figyelt kérdés

Sok minden már most idegesít benne, pl. a nevetése, a fogai furák, furán is csókol, és nem tudom eldönteni, hogy helyes vagy sem. De belsőre 1000% ezért gondoltam, hogy adok magunknak 2-3 hónapot, hátha a szex meghozza a vágyat, tehát azt, hogy utána beleszeretek.

Jól teszem?

25/L 30/F

2017. nov. 27. 15:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%
Ne várj semmi időt. Nem fog működni.
2017. nov. 27. 15:17
 2/19 anonim ***** válasza:
67%
Pontosan ilyenkor szokom azt mondani, h néhány férfi idiótasága nem nagyobb egyes nőkénél...
2017. nov. 27. 15:19
 3/19 anonim ***** válasza:
55%
Nem étdemes. Ha gondolkodni kell rajta, akkor az halott ügy.
2017. nov. 27. 15:28
 4/19 anonim ***** válasza:
84%
Ha pár találkozó után nincsen komoly vágy és érzelmek, akkor értelmetlen a dolog és hosszú távon nem lesz tartós.
2017. nov. 27. 15:29
 5/19 A kérdező kommentje:

De ő tökeletes!

Csodas apa lenne, csodas ferj, a csillagokat is lehozná az égről értem és értünk. Idiótának érzem magam

2017. nov. 27. 15:33
 6/19 anonim ***** válasza:
68%

"Pontosan ilyenkor szokom azt mondani,"

Inkább ne ítélkezz mások idiótasága felett, főleg amíg "szokom mondani" szinten fogalmazol.

2017. nov. 27. 15:33
 7/19 anonim ***** válasza:
69%
Na ezért van ennyi sz.r kapcsolat... Mert pár hónap ismerettség után jajj de csodálatos apa lenne. Aztán meg kiderül, hogy sz.rik a fejedre. Majd ha együtt éltetek 1-2 évet, akkor fogod megismerni, nem 5 randi után. Legyen eszetek emberek...
2017. nov. 27. 15:36
 8/19 anonim ***** válasza:
89%

A te életed. Csak lehet, hogy a következő lesz: hozzámész szülsz két gyereket, majd megtalálod azt, aki nem idegesít, imádod és szépnek látod minden porcikáját, akinek a szavaitől bizseregsz. És akkor kaparhatod majd a falat, hogy ejj de hülye voltam, hogy nem vártam egy kicsit.

1, a gyerekek imádják az apjukat, hisz tökéletes apa

2, az álomférfi nem akar téged, mert nem fogja más gyerekeit nevelni.

Mit fogsz csinálni?

True Story (sajnos)

2017. nov. 27. 15:39
 9/19 anonim ***** válasza:
68%

A kérdező kommentje:

De ő tökeletes!

Csodas apa lenne, csodas ferj, a csillagokat is lehozná az égről értem és értünk. Idiótának érzem magam

Könyörgöm ezért ne menj bele! Én megtettem, és szenvedés már az egész mindenkinek. Nem szabad!

Kell az a plusz, az a wow, az a de jó pasi!

És ez nem függ fogtól, nevetéstől. Nekem most volt valaki, aki racionálisan nem: mert a foga, mert a hangja nem tetszett, de ezek a részletek eszembe sem jutnak róla, CSAK Az, hogy wow. És az sem jut eszembe, hogy nem tudom, tetszik-e, hanem wow, tetszik. És semmiben sem tökéletes, csak megvan az a plusz.

(sajnos hülye voltam, és elszalasztottam, de az már nem tartozik ide, ez az én kreténségem volt)

10/19 anonim ***** válasza:
82%
Én is most ilyen “tökéletes” pasival randizgatok, helyes, nagyon gazdag, elkényeztet, értelmes, rendes...csak a tűz hiányzik a részemről. Egyszerűen semmit nem érzek iránta, túl romantikus alkat, hiányzik belőle a férfiasság, és így a szexet se kívánom vele...ha nem írna rám, eszembe se jutna. Én is próbáltam egy hónapig, de beláttam, hogy ha az elején nincs meg a szikra, akkor sajnos később sem lesz :/
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!