Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy tudnám megoldani titokban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám megoldani titokban a talit?

Figyelt kérdés
Esetleg mást is? Közös hoki,vagy ilyesmi? Ti beülnétek egy idegen pasi autójába?

2018. jún. 16. 20:15
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
78%
Én simán beültem más kocsijába, de az enyémbe is beültek.
2018. jún. 16. 22:15
 2/37 A kérdező kommentje:
#1 hány éves vagy?
2018. jún. 16. 22:32
 3/37 anonim ***** válasza:
90%
Attól függ ki előtt akarod titokban tartani :D Meg nyilván attól is hogy mekkora városban laksz, Budapesten kb oda mész és azzal akivel akarsz, kicsi az esélye hogy ismerőssel futsz össze és észrevesz. Ahogy csökken a város mérete annál nagyobb az esélye :D
2018. jún. 16. 22:41
 4/37 anonim ***** válasza:
86%
Simán beülnék, több idegen fiút is vittem már autómban szexelni.
2018. jún. 17. 00:12
 5/37 anonim ***** válasza:
80%
Simán beülnék valaki kocsijába, közös hoki uncsi, szóval inkább szopnék. 19f kecskemét
2018. jún. 17. 05:55
 6/37 anonim ***** válasza:
83%
Felelotlenseg. Egy haverom majdnem megeroszakoltak igy. Azota ha megy vhova elkuldi a cimet vagy a kocsi rendszamat
2018. jún. 17. 07:06
 7/37 anonim ***** válasza:
92%

Stopposként gyakran ültem már idegen kocsiban. Most én szoktam felvenni stopposokat. Mindkét esetben volt, hogy szexbe fordult a beszélgetés. Soha nem erőszak volt, mindketten akartuk.

Ismerkedni, randizni meg annál könnyebb, minél nagyobb településen élsz. Faluban, kis városban szinte lehetetlen. 50-60 ezres városban már tágabbak a lehetőségek, de nagyvárosban, ha nem is korlátlanok, de egy tárház áll az ismerkedni, randizni vágyók számára.

2018. jún. 17. 08:49
 8/37 anonim ***** válasza:
87%
Fiatalabb koromban szinte mindig stoppal közlekedtem.Igaz nagy darab voltam,de hosszú hajú,szőrtelen,lányos arcú,elég sokszor előfordult hogy szophattam,vagy meg is dugtak.
2018. jún. 17. 11:17
 9/37 A kérdező kommentje:
De ti tényleg nem féltetek, hogy bármi bajotok esik?
2018. jún. 20. 00:08
 10/37 anonim ***** válasza:
86%
Nem kell félni. Mi történhet ott, amit nem akarsz? Szopni, hokizni, hasonló dolgokért ülsz be egy idegen autóba. Nagy vagyont úgysem viszel magaddal. Én simán beülnék egy olyan fiú mellé, aki tetszik, hiába nem ismerem. Mit tud velem kezdeni? Megerőszakol? Élvezném is. 😁
2018. jún. 20. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!