Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ezek közül nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ezek közül nektek melyik testű srác jön be leginkább?

Figyelt kérdés

1. [link]

2.

[link]

Tehát mint láthatjátok, a kérdés leginkább az, hogy a nagyon fiatalos bababőrű izmos test, vagy a 25 év körüli izmos szálkás test jön -e be nektek.

2018. jún. 1. 17:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Első😍
2018. jún. 3. 09:53
 12/14 anonim válasza:
100%
Sziasztok! Nekem a második kép tetszik, mert rólam azt kell tudni, hogy sokkal jobban vonzódok az olyan melegekhez, akiknek, hát ezt nehéz lesz leírni, de megpróbálom. Szóval az olyanok, akik ilyen "baba" arccal rendelkeznek, ha lehet így fogalmazni. Tehát amit a 2-ik képnél láthattunk. Én igazából az arc alapjáv választanék, nem a test alapján, de persze az is fontos, de ilyen másodlagosan. Értettétek, amit leírtam?
2018. jún. 3. 19:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Számomra egyértelmű! 2-es a nyerő.
2018. jún. 3. 20:34
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

a második srác helyesebb ahogy mosolyog

de mindkettőnek nagyon jó a teste

nyalogatnám őket

2018. jún. 4. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!