Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen korban leginkább szexéhesebbek a nők?
Figyelt kérdés
A kommentekbol ugy tunik nagyon korán kezdik a masztit, sokan mar oviban párnával, szintén a kommentekbol 20-22 evesek leg tuzesebbek.
Pedig úgy lenne logikus hogy 16-19 evesen kívánják legjobban hiszen akkor a legmagasabb a hormonok szintje (de utóbbinak nyomát se látom)
2016. aug. 20. 10:27
1/11 anonim válasza:
Szerintem 40 körül,ahogy a feleségemen tapasztalom
2/11 anonim válasza:
16-19 évesen még nincsenek annyira tisztában legtöbben a szexualitással, hiába érettek fizikailag hozzá.
3/11 anonim válasza:
40-45 korul inkább ezt neg tudom erősíteni :D
21f
4/11 anonim válasza:
Ez változó. Lehet hogy huszon évesen többet kefél egy lány. De általában a klimaxhoz közeledő nők nemi vágya megugrik a hormon változás miatt kB 40-50 éves kor között.. Anyám 43 éves de úgy öltözik és viselkedik mint egy huszon éves. Szép csinos sok fiatal lány megirigyelhetné, hogy mennyire ad magára.. Sok vele egykorú meg elbujhatna.. És teljesen meg van húzatva... Én is tudom milyen vagyok mikor már szexelhetnékem van jó hogy észre veszem anyámon hogy mi a helyzet! 22 / L
5/11 anonim válasza:
én 19 éves koromban voltam először kapcsolatban, előtte csak eszembejutott, de nem foglalkoztatott.. 20 évesen volt az első szex vele. most 21 vagyok, nincs barátom és hát elég nehéz... :D
7/11 anonim válasza:
Állítólag a fiatal lányok szexelnek a legtöbbet szóval ők tuzelhetnek legjobban
8/11 anonim válasza:
16 és 43 közé esnek a nők korban, akikkel az életben dugtam.
Egy 40-es nő is lehet szexmániás, de azt gondolom hogy aki az abban a korban, ugyanő még jobban az volt fiatal korában.
Mikor leginkább azok? Durván 20-30 éves korukban. Esetleg a tizenéves koruk végén.
24/F
9/11 anonim válasza:
Én harminc fölött kattantam be teljesen....előtte annyira nem.
10/11 anonim válasza:
Ahogy előttem többen is írták, 40-50 között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!