Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, nektek milyen testalkatú srác jön be leginkább ezek közül?
Figyelt kérdés
1. Fiatal vékony
2. Fiatal sportos
3. 25 év körüli sportos
4. 25 év körüli izmos
5. Középkorú izmos és nagydarab
6. Egyéb (írd meg kommentben)
2018. ápr. 1. 18:35
1/33 anonim válasza:
Egy fiatal vékony megd*ghatna :)
3/33 A kérdező kommentje:
Oké, de csak egyet lehet választani, akivel mondjuk szívesen lennél ma este :D
2018. ápr. 1. 18:51
4/33 anonim válasza:
5. 😀 Szeretem ha valaki magas és izmosan nagydarab, mint a képen levő 😀
5/33 anonim válasza:
3-nak nagyon jó a pink alsója azt annyi, az első cuki kis nyunyi ami a kedvencem de az arca nem annyira jön be viszont a második ezzel a festet hajjal elég jól néz ki és szerintem könnyen bele lehetne vinni ebbe abba.
6/33 anonim válasza:
az elsőn kívül mindegyik bejön, de az 5. a legjobban, imádom az érettebb pasikat.
21/f
7/33 A kérdező kommentje:
Engem pedig pont hogy az első fogott meg és az arca miatt :) olyan kis cuki édes :P
2018. ápr. 1. 19:39
8/33 anonim válasza:
Az összes bejön, de ha választanom kéne kivel töltöm az éjszakát akkor 2. :D
10/33 A kérdező kommentje:
De csak egyet lehet, amelyik a legjobban...
2018. ápr. 1. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!