Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg/bi fiúk? Milyen korú, magasságú és testalkatú srácok jönnek be nektek?
Figyelt kérdés
2017. jún. 4. 18:03
1/11 anonim válasza:
25 éves, 175 -180 cm magas, kb 70 kg, kék szemű, szőke hajú. A penisze 15 -16 cm.
2/11 anonim válasza:
25-30 év körüli, 175-185 cm, vékony/átlagos/szálkás testalkat, enyhén szőrös.
3/11 anonim válasza:
Huszonéves (lányosabb fiúk, akiket úgyis 10 évvel fiatalabbnak néznek mindig, lehetnek idősebbek is)
Magam 182 cm 78 kg vagyok, és úgy fogalmaznék, hogy nem szeretem, ha beférek valakinek a hóna alá, meg az se vonz, ha ő az enyém alá. Széltében is hasonló nagyságrendekben gondolkodok. A vékonyabb fiúk inkább érzelmileg, az izmosabbak inkább fizikailag jönnek be. Kockahastól a 7-8 kiló feleslegig tartomány szóba jön.
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
17-26 éves, nem nagyon magas, vékony srácok az eseteim :)
27F
6/11 anonim válasza:
Nem a kulso a fontos :) soha nem az volt :) 18/f
7/11 anonim válasza:
korombeli (24 vagyok), nálam alacsonyabb (180), vékonyabb
8/11 anonim válasza:
17-22 éves (vagy ennyinek kinéző); még fiús arcú, és általam helyesnek talált; 175-180 cm magas, vékony / sportosan vékony; rövid, sportos frizurájú.
9/11 anonim válasza:
Előző vagyok. Hogy egy képpel is illusztráljam: [link]
10/11 anonim válasza:
Nekem a vékony/vézna/átlagos/sportos/izmos srácok jönnek be. Én nagyon vékony aktív huszonéves vagyok. 15-25 közöttiek jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!