Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a legtöbb srác azt mondja rám, hogy cuki vagyok, az jót jelent? A helyes jelzőt is szokták mondani, de leginkább a cukit.20/F
Figyelt kérdés
2016. jan. 17. 10:37
1/10 kovpet válasza:
Az attól függ. Tényleg cuki vagy? :) Mert az jó.
2/10 anonim válasza:
Egy férfi nem mond olyat hogy cuki,és egyszer hallottam hogy ezt a kifejezést olyanokra használják aki nem szép és nem okos.
3/10 anonim válasza:
Én a cuki jelzőt a meleg passzív pasikhoz tudom elképzelni :D
6/10 anonim válasza:
Elkeseríteni ugyan nem akarlak, ha tényleg cuki vagy, akkor csak jót jelenthet. De tudtommal a nagyszülők szokták ezt mondani, egy-egy nem jól sikerült képre, ha nem akarják megbántani az unokájukat. Ha személyesen mondják rád, hogy cuki vagy, akkor meg csak simán örülj, főleg, ha a helyest is használják rád mert az vagy... NE itt kezdjünk önbizalmi kérdésbe, mert a te dolgod elfogadni magad, és a leendő/vagy meglévő párodé. Látatlanba sok mindent mondhatunk...
18/f/m
7/10 anonim válasza:
En sose ertettem, de ram is mindig azt mondjak, h cuki/aranyos/szep... Ritkan h helyes.. En ebben mar nem keressm a logikat. Annyit hozzatennek h en pl passziv vagyok
Amugy meg lanyok is inkabb azt mondjak h szep az arcom meg ilyenek
20f
8/10 A kérdező kommentje:
Én is passzív vagyok. :)
2016. jan. 19. 22:30
9/10 anonim válasza:
Bizony jót jelent, örülj neki! :)
22/F/aktív
10/10 anonim válasza:
Na ha a passzív vagy akkor jót jelent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!