Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero és egy meleg fiú között csak barátság létezhet?
Figyelt kérdés
Nem fog többet akarni barátságnál, amelyik meleg ?2018. máj. 26. 00:11
1/7 anonim válasza:
Az én legjobb barátnőm leszbikus, mégsem akart egyszer sem lefeküdni velem. Szerintem simán lehet barátság.
2/7 anonim válasza:
Nem, nem fog. Több hetero barátom is van, mégsem akartam soha többet egyiktől sem. :)
3/7 anonim válasza:
Akartam, rákérdeztem, elutasított, még mindig jó barátok vagyunk. Mondjuk csak azért kérdeztem rá, mert nem volt biztos, hogy nem lenne nyitott ilyesmire, de miután megmondják, az ember jó esetben letesz róla.
4/7 anonim válasza:
Igen. Meg lehet tanulni külön választani.
5/7 Buran válasza:
Az ember megtanulja szétválasztani, azt hiszem...
Nekem is van több hetero fiú barátom. Többségüktől soha nem akartam semmit. A friend zone hatalma.
Viszont van egy, akitől igen. Sőt, úgy lettünk barátok, hogy én megpróbáltam felszedni, elmondtam neki, hogy nagyon bejön, ő mondta, hogy hetero, és barátok maradtunk. Azóta se gondoltam úgy rá.
Lehet, ha összebarátkoznak, akkor a meleg félben felmerül, hogy többet szeretne, és mivel a barátság alapja a bizalom, elmondja. De tapasztalatom szerint ez csak átmeneti, ha a másik egyértelmű határt húz, kis idő múlva minden visszaáll a régi kerékvágásba.
Meg hát... egy fiú barát attól még barát, ha beteszi ;)
23/F/m
7/7 anonim válasza:
Nagyon soknál még barátság se lehet, mert szerintük a meleg úgyis ramozdul. Arra elvből se gondolnak, hogy a melegek a heterok 60%át csuklóból leszarja, kb. 20% az az átlagos, elmegy kategória, 20% pedig az adonisz, az utolsó 20%ért kár csak. 😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!