Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hetero és egy meleg fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero és egy meleg fiú között csak barátság létezhet?

Figyelt kérdés
Nem fog többet akarni barátságnál, amelyik meleg ?
2018. máj. 26. 00:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én legjobb barátnőm leszbikus, mégsem akart egyszer sem lefeküdni velem. Szerintem simán lehet barátság.
2018. máj. 26. 00:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem fog. Több hetero barátom is van, mégsem akartam soha többet egyiktől sem. :)
2018. máj. 26. 00:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Akartam, rákérdeztem, elutasított, még mindig jó barátok vagyunk. Mondjuk csak azért kérdeztem rá, mert nem volt biztos, hogy nem lenne nyitott ilyesmire, de miután megmondják, az ember jó esetben letesz róla.
2018. máj. 26. 00:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Meg lehet tanulni külön választani.
2018. máj. 26. 00:27
 5/7 Buran ***** válasza:
100%

Az ember megtanulja szétválasztani, azt hiszem...

Nekem is van több hetero fiú barátom. Többségüktől soha nem akartam semmit. A friend zone hatalma.

Viszont van egy, akitől igen. Sőt, úgy lettünk barátok, hogy én megpróbáltam felszedni, elmondtam neki, hogy nagyon bejön, ő mondta, hogy hetero, és barátok maradtunk. Azóta se gondoltam úgy rá.

Lehet, ha összebarátkoznak, akkor a meleg félben felmerül, hogy többet szeretne, és mivel a barátság alapja a bizalom, elmondja. De tapasztalatom szerint ez csak átmeneti, ha a másik egyértelmű határt húz, kis idő múlva minden visszaáll a régi kerékvágásba.

Meg hát... egy fiú barát attól még barát, ha beteszi ;)

23/F/m

2018. máj. 26. 10:10
 6/7 anonim ***** válasza:
11%
Részemről még az sem.
2018. máj. 26. 13:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon soknál még barátság se lehet, mert szerintük a meleg úgyis ramozdul. Arra elvből se gondolnak, hogy a melegek a heterok 60%át csuklóból leszarja, kb. 20% az az átlagos, elmegy kategória, 20% pedig az adonisz, az utolsó 20%ért kár csak. 😭
2018. máj. 26. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!