Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képtelen vagyok megtenni! Szeretném nagyon régóta meg kóstolni a saját spermám de amikor ki verem és közelitek felé hogy be vegyem a számba és meg egyem rosszul leszek ez miért van?
Figyelt kérdés
2018. máj. 25. 20:39
11/14 anonim válasza:
Velem is nagyon sokáig volt ilyen. Nekem az segített, hogy egyből a számba élvezek, persze ez sem ment elsőre, de így legalább meg tudtam kóstolni. Már többször le is nyeltem, ami igazan különleges érzés 😀
Hajra 😊
12/14 anonim válasza:
Pszihológia. Egyébként van valami olyasmi, hogy szex közben és/vagy felizgatott állapotban az undor-küszöbünk magasabb, tehát nem ódzkodsz a spermától. Normális dolog ez.
Ha esetleg nagyon megszeretnéd tenni, akkor fokozatosan, mást sajnos nem tudok ajánlani. Szoktasd magad hozzá, vagy hogy enyhíts az szagán/ízén/állagán próbálj meg előtte olyat enni/inni amitől jobb lesz.
13/14 anonim válasza:
Egyszerűen a libidó lecsökken.
Gyertya pózban verd, a farkad legyen pont a szád felett és úgy megoldódik a probléma ;) Én is így szoktam
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!