Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy és mikor milyen körülmények között kóstóltátok meg a saját spermártokat? Írjatok pm-et
Kb. időrendben:
-Kivertem, majd lenyaltam a kezemről.
-Aztán kivertem, és összeszedegettem a hasamról.
-Aztán orál után a partnerem visszaadta a számba smacizás közben.
Kézröl nyalás.
A saját számba vertem.
Lenyaltam a csajom arcáról.
Visszakaptam az aktuális csajomtól,pasimtól smacival.
Stabil, full heteroként tini koromban kostoltam meg.Olyan szexuális inger öntött el, hogy majd megőrültem! Tini barátnőm (aki azóta, 20 éve a nejem) egy szopi után mókázva, kérdő tekintettel odabújt és átköpte az egész cuccomat!!! Azt hittem elájulok. Full adrenalin full gerjedelem! Visszaengedtem és ez ment oda- vissza. Azt sem tudtuk mit csinálunk akkor. Lesmaártam és kimalackodtuk az egészet. Azok a szagok !
Mesi korrektül összgyűjtött mindent és megettük . Azóta ez szex végén törvény. Száj, pofilocsolás vagy a testéről szedjük össze . Szeretem az ízét és a szexjátékot vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!