Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legidősebb és/vagy legfiatalabb pasi, srác, akivel szexeltetek / együtt voltatok? Milyen volt? Hol történt? Saját korotokat is írjátok légyszi.
Legidősebb : 33 (én 20 voltam)
Legfiatalabb:14 (én 18 voltam).
21/F
Legfiatalabb: 17 éves volt, én 30. Nálam találkoztunk és nagyon megdugott.
Legidősebb: 48 éves volt, én 26. Leszoptuk egymást.
Most 31 vagyok. :)
16 évesen egy ismert filmrendező, ő már jó negyvenes volt akkor nem pénzért csináltam!
Egy Berlini szállodában történt de már nem voltam szűz, ami meg is jegyzett...:DDD
A fiatal az egy velem korú szerelem, párkapcsolat volt kb 17-19 évesen.
22
14 a legfiatalabb és 33 a legidősebb, de nagyon jó teste volt. Azonban nekem a nagyon vékony srácok/pasik jönnek be. Illetve a sportos/izmos/átlagos. A lényge, hogy semmi husi ne legyen.
14-17 között viszont sok sráccal voltam úgy, hogy első voltam nekik. Valahogy így hozza az élet, de ezek nagyrésze évek múlva is kapcsolatban marad/maradt velem, ami tök jó érzés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!