Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehetséges az, hogy egy 20...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az, hogy egy 20 éves meleg fiú 2 éve együtt van a barátnőjével?

Figyelt kérdés

Tuti biztos, hogy meleg, mégis együtt van a barátnőjével már kicsivel több mint két éve. Az első barátnője, a csajnak meg a srác kész főnyeremény, mivel az előző hapsijai mind elég nyomik voltak, de a csaj is eléggé az. Viszont ahhoz elég esze van, hogy kihasználja a srácot, illetve azt hiszi, hogy kihasználja.

Lehetséges, hogy azért nem hagyja ott a gyerek a csajt, mert tudja, hogy nem lenne képes még egy barátnőt keresni, és azt is tudja, hogy a csaj úgy is együtt marad vele még jó darabig, mert ő a számára tényleg egy főnyeremény, és így jó eséllyel leplezheti továbbra is a homoszexualitását?

2017. dec. 5. 15:03
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
70%

Ha tudnád hányan élnek így...

Lehet csak szerinted nyomi a csaj is meg a hapsi is, de valami csak van ha már két éve együtt vannak.

Fogadok neked meg senkid sincs.

2017. dec. 5. 15:13
 2/25 anonim ***** válasza:
88%
Miből gondolod, hogy tuti biztosan meleg?
2017. dec. 5. 15:14
 3/25 anonim ***** válasza:
90%
De bírom az olyanokat akik mások fa.szával vannak elfoglalva.. Kérdező, nem lehet hogy magadnak akartad a pasit, de te nem kellettél neki? És nem lehet hogy csak azért szidod a csajt mert a srácra pályázol? Amúgy mi a fene közöd van hozzá? Ha nekik jó, ku.rvára nincs köze hozzá másoknak.
2017. dec. 5. 15:42
 4/25 anonim ***** válasza:
46%
Én 7 éve élek (rejtett) melegként párkapcsolatban, ebből 4 éve házasságban, gyermekem is van. A farkamat a punciban is ki tudom elégíteni, a "fiús játékokhoz" (például közös fakokverés) pedig megvannak a megfelelő meleg ismerőseim, akok szintén heteró családban élnak. Kedves kérdező, ilyen ez a popszakma.
2017. dec. 5. 15:47
 5/25 anonim ***** válasza:
73%

Melegként fogalmam sincs hogy ennyire liberális világban miért kell vagy kéne egy melegnek egy nővel élnie de szerintem nem meleg.

Egyetértek az előző valamelyik válaszolóval hogy nem mások hálószobájában kéne kutakodni és bizonyítkékokat keresni arra hogy homokos e vagy sem.

De ezzel együtt az én véleményem az hogy nem meleg!

Ez annyira gyerekes' nem lenne képes még egy barátnőt keresni...ma már bárki lesz 'beard" ha megvan az érdeke, és egy melegnek minél több álbarátnője van annál jobban tudja titkolni hogy nem meleg.

De titkolni csak bizonyos foglalkozások esetén van értelme, színész, zenész stb ha nagyon nagy pénz van a buliban.

20 évesen meg pláne ha meleg futna a szerelem után a férfiak után, minden nap melegbárban vagy a Széchényiben lenne, a 20 éves az 3-al kevesebb mint én, szóval ebben az életkorban senki nem zárkózik be egy álkapcsolatba egy nővel.

2017. dec. 5. 16:21
 6/25 anonim ***** válasza:
78%
Igen, nekem van ilyen ismerősöm, mintha csak őt írtad volna le. Pont 20 éves, kicsit több, mint 2 éve párkapcsolatban.
2017. dec. 5. 16:22
 7/25 anonim ***** válasza:
67%

4# Te csak hiszed hogy meleg vagy max bisex!

Vagy bi-kíváncsi!

Egy homosexuális soha nem élne hetero házasságban és nem fiús játékaink vannak, a sexuális élményeim vágyaim és elvárásaim nem tudnak farokverésbne kimerülni...

Haza akarok menni egy férfihoz, együtt alszunk ébredünk és némileg szélesebb skálán mozog a sexuális preferenciám mint a farokverés..........!

2017. dec. 5. 16:23
 8/25 anonim ***** válasza:
78%

Előző vagyok most elképzelem hogy egy nőt próbálok misszionáriusban meg.dugni...

A farqm olyan löttyedt lenne mint egy 90 évesé és tutti beleh-ánynék a nő nyakába...

Már attól elhán.yom magam, hogy arra gondolok, két női cs.öcs van alattam...Pedig én passzív vagyok!!

Nem tudom hogy vidéki kisvárosban élsz e, de biztos hogy nem vagy már túl fiatal ha 7 éve ál-házasságban élsz, én képtelen lennék rá és nemcsak a melegségem okán, hanem mert büszke vagyok a sexualitásomra!

2017. dec. 5. 16:27
 9/25 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó, ugyanitt fölösleges z betűk eladók... :D
2017. dec. 5. 16:30
 10/25 anonim ***** válasza:
85%

#5 21 éves vagyok és kb 1 éve jöttem rá, hogy meleg. Egyáltalán nem jellemző az, amit leírtál! Lehet, hogy te így vagy ezzel, de nagyon sokan nem! És még én sem tartozom azok közé, akik későn jöttek rá valódi identitásukra, hiszen vannak, akik 30-40 évesen döbbennek rá erre.

És az én meleg ismerőseim közül jó pár nem járt még SOHA melegbárban, én speciel azt sem tudom, mi az, amit leírtál, gondolom, valami pesti hely (?).

Volt kapcsolatom lánnyal, több mint két évig tartott és a mai napig nagyon sokan nem tudják rólam, hogy meleg vagyok. Miért kellene rögtön világgá kürtölnöm a dolgot? Bizony, egyáltalán nem olyan elfogadó még ez a társadalom, mint amennyire hiszed. Pláne egy olyan embernek, mint én, aki nem elégszik meg az aljamunkával és egy köznapi élettel, hanem szeretne magasabbra törni, hiszen az érdeklődési köre az irányba tereli.

A kérdezőnek válaszolva: szerintem simán lehetséges ez így, simán el tudom képzelni, hogy meleg legyen.

#3, és akkor mi van, ha más ágyában kutakodik? Ne mond, hogy te még nem voltál úgy, hogy olyan ember tetszett, akinek épp volt valakije... azt is el tudom képzelni, hogy a kérdező szerelmes a fiúba, így meg aztán pláne érdekelheti a téma. Nincs ezzel semmi gond. Főleg, amíg csak itt a gyik-en foglalkozik vele.

2017. dec. 5. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!