Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehetséges az, hogy egy 20...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az, hogy egy 20 éves meleg fiú 2 éve együtt van a barátnőjével?

Figyelt kérdés

Tuti biztos, hogy meleg, mégis együtt van a barátnőjével már kicsivel több mint két éve. Az első barátnője, a csajnak meg a srác kész főnyeremény, mivel az előző hapsijai mind elég nyomik voltak, de a csaj is eléggé az. Viszont ahhoz elég esze van, hogy kihasználja a srácot, illetve azt hiszi, hogy kihasználja.

Lehetséges, hogy azért nem hagyja ott a gyerek a csajt, mert tudja, hogy nem lenne képes még egy barátnőt keresni, és azt is tudja, hogy a csaj úgy is együtt marad vele még jó darabig, mert ő a számára tényleg egy főnyeremény, és így jó eséllyel leplezheti továbbra is a homoszexualitását?

2017. dec. 5. 15:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
87%

Én is el tudom képzelni, amiről a kérdező írt. De semmire sincsen garancia, lehet, hogy full hetero a csávó, lehet, hogy biszex, és az is lehet, hogy látens homoszexuális.

A kérdező valami alapján mégis csak tudni véli róla, hogy meleg. Kedves kérdező, leírnád, hogy miből gondolod ezt?

2017. dec. 5. 16:43
 12/25 anonim ***** válasza:
63%

Azért baj, hogy más ágyában turkál és hogy gyerekes dolgokat képzel be egy felnőttről tinimagazint olvasgató Selen meg Justin rajongók átlagéletkor 12 szoktak ilyesmiket írni hogy biztos nem találna másik barátnőt, miközben egy 100 fős menedzsment irányítja a publikus életüket....

Azért baj, mert az ilyenek miatt félnek nyíltan meleggé válni a melegek.

Én sem az aljamunkát végzem nem is élek bp-en hanem külföldön, viszont én azt tapasztaltam hogy nagyon liberális hely- én Bpen éltem nőttem fel.

Rengeteg meleg szórakozóhelyen jártunk ami azóta pl bezárt mert tönkrement annyira drága hely volt de rengeteg ismert arcot láttam pl...színészek, tévések nem mintha foglalkoztam volna velük.

Aki Bp-i és van egy bizonyos életszínvonala, bevétele, családi háttere az tudja hol kell szórakozni, ebédelni, vacsorázni stb hogy találjon magának párt és ebben a körben mindenki nyitott.

A 'beard" nem egy hely hanem egy kifejezés az ál-barátnőre...

2017. dec. 5. 16:50
 13/25 anonim ***** válasza:
62%

A Szechenyi a fürdő- menjetek el tele van melegekkel :D

Párommal anno sokat duqtunk ott nyilvánosan :DDD

2017. dec. 5. 16:53
 14/25 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó előtti, kicsit nagyra vagy magaddal, nem gondolod? :)
2017. dec. 5. 17:04
 15/25 anonim ***** válasza:
65%

Miért azt nem szabad?

Valaki esetleg megsértődik a gyk-nevű örökzöldön?

Ebben az országban csak lesunyt fejjel lehet mások ekézni meg más hálószobájában turkálni...?

2017. dec. 5. 17:10
 16/25 anonim ***** válasza:
85%

#12 és mi van, ha 12 éves az, aki a kérdést kiírta? De mi van akkor, ha ő 20 évesen éli meg ezt a korszakát? Ismétlem, nem vagyunk egyformák... attól még, hogy te így gondolkozol, az nem jelenti azt, hogy mások is. Pláne nem mindenki, ahogy te képzeled. Nem tudom fölfogni, hogy melegként hogy lehetsz ennyire szűk látókörű. Én nagyon bele tudom gondolni magam más problémájába, helyzetébe, és ez általában minden homoszexuálisnál így van, ha az IQ-ja 100 fölött van.

Mi van, ha nincs meg a családi háttér? Mi van, ha az apja agyonverné vagy elkergetné otthonról, ha megtudná, hogy meleg?

Továbbá szerintem te félreértelmezted a leírást. Azt írja a kérdező, hogy "nem lenne képes még egy barátnőt keresni". Tehát nem nem tudna, hanem lelkileg nem lenne képes rá.

És én a Széchenyire gondoltam, nem a "beard" kifejezésre..

2017. dec. 5. 17:11
 17/25 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem sokkal kevesebb meleg fiatalnak okoz lelki problémát a melegsége ha visszagondolok az én tini éveimre...nem volt olyan régen.

Azt sem hiszem hogy túl sok olyan család van ahol 'agyonverné az apja ha kiderülne" lehet hogy akad, de én azt hiszem ha vannak ilyen családok ott az IQ alulról közelíti a 30-at mondjuk...kisebbségi családok Miskolc-alső-felső végén talán...

Én komolyan csupa olyan meleggel találkoztam akik nyíltan vállalták és még jót szórakoztunk is rajta.

2017. dec. 5. 17:14
 18/25 anonim ***** válasza:
87%
Persze, hogy azokkal találkoztál, akik vállalták, aki nem vállalja, arról nyilván nem tudtad, vagy leginkább nem is volt alkalmad találkozni velük, nagyokos...
2017. dec. 5. 17:21
 19/25 anonim ***** válasza:
59%

Ránézek és látom ha valaki meleg.

De én senkinél nem forszíroztam soha hogy closeted vagy sem.

A barátaim nyilván nem...

Itt meg ahol élek mindenki lexarja ha valaki akármilyen sexualitású is egyáltalán nem meghatározó.

2017. dec. 5. 17:30
 20/25 anonim ***** válasza:
85%
'Azt sem hiszem hogy túl sok olyan család van ahol 'agyonverné az apja ha kiderülne" " Hát a többsége akiket én ismerek ilyen. Pedig tanult emberekről van szó. Ügyvéd, programozó, tanár, sőt egy vállalat igazgatója is akad közöttük. Brutális hogy viszonyulnak kérdéshez, némelyik egyenesen kijelentette, hogy saját kezével verné agyon a fiát ha szégyent hozna rá a "buz.iságával".
2017. dec. 5. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!