Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg tanárok! Ti felvállaljátok az iskolában, hogy a saját nemetekhez vonzódtok?
Ezt hogyan gondoltad: Hogy megbeszéli-e a tanulókkal? Ugyanannyira nem mint a heteró tanárok.
Vagy a tanári szobában a többi tanárok előtt? Azt se hinném, szerintem ott se téme. A tanárok általában normálisan gondolkodó kultúremberek.
Volt egy barátom aki tanár volt. Róla tudta a többi tanár is és a diákok is. De nem volt téma ez közöttük. Elfogadták, szerették és minden rendben volt.
23/F/passzív
Azért ennél többet is leszűrhettél volna a 4es válaszából.
A hetero emberekből ömlik a heteroszexualitás.
A melegek felé is.
"Mikor lesz barátnőd?"
"Ohh, még mindig nincs barátnőd?"
"Mondd csak miért nem szeded össze a 'Juliskát' szingli, jól néz ki és bejössz neki"
"Igazán összedzedhetnéd magadat és szerezhetnél barátnőt"
De mindennek a 'teteje' amikor ezekután jön a 'Mi van, b-zi vagy?' kérdés.
Na ezek után tartsuk meg magunknak a magánéletünket. Fair.
Szerintem ha van esze nem mondja el, de van akiről ordít :D
Ismerek egy meleg tanár jelöltet. A vicc hogy már a gyakorlaton összeszedett 2 srácot :D
Én nem beszélek róla nyilvánosan, de vannak kollégáim, akiknek négyszemközt elmondtam.
Illetve vannak diákok, akik rákérdeztek, és nekik nem hazudtam, de a diszkréciójukat kértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!