Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik diszkreten, okosan, okkal, ertelmesen titkoljuk, hogy van egy hattereletunk, ahol sajat nemunkhoz tartozokkal is jol erezzuk magunkat, ki hogy eli ezt meg?
hát az ilkyen embereknek elég torzult a személysiége, úgyh én speciel a kis titkoskáktól mindig tartózkodom, aztán csináljon azt amit és akivel akar.
mit jelent az h okosan, okkal, értelmesen? ezek valahogy itt nem illenek az összképbe sztem. és ismertem ilyen srácot, na kb a hideg kirázott a paranoid viselkedésétől. szal hidd el, lehet h szted nagyon okos, de sokkal inkább visszataszító.
Én inkább onnan közelítem meg, hogy miért kellene bárkinek is tudnia? Én nem tájékoztatok erről senkit ok nélkül. Ha valaki nekiállna faggatozni akkor max megmondom.
Mondjuk nem tartom ezt külön "háttéréletnek".
Szóval nem titkolom kifejezetten de nem beszélek róla magamtól.
Véleményem szerint külön kell választani itt két dolgot:
1. Vannak olyanok, akik játszák a "heteró macsót", miközben teljesen melegek, mégis lányokkal pózolnak, az van beállítva Facen, hogy nők az érdeklődésük, stb stb.. közben meg teljesen melegek. Az ilyenektől hányok.
2. Vannak olyanok is, akik nem tolják a képedbe, hogy melegek, de nem azt tuszkolják le a másik torkán, mintha heterók lennének, szerintem ez normális.
(+ 3. Vannak olyanok is, akik nyíltan fűnek-fának elmondják, hogy melegek, szerintem ez is rendjén van, ha olyan a környezete).
viszonylag jó összefoglalás, de mit értesz ez alatt?
"Vannak olyanok is, akik nem tolják a képedbe, hogy melegek, "
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!