Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Képtelen vagyok megtenni!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képtelen vagyok megtenni! Szeretném nagyon régóta meg kóstolni a saját spermám de amikor ki verem és közelitek felé hogy be vegyem a számba és meg egyem rosszul leszek ez miért van?

Figyelt kérdés

2018. máj. 25. 20:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Velem ugyanígy van.
2018. máj. 25. 20:40
 2/14 anonim ***** válasza:
63%
Az enyémmel nem lenne ilyen problémád:)
2018. máj. 25. 20:41
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
Akkor minek próbálgatod? Nem kell erőltetni ami nem megy.
2018. máj. 25. 20:43
 4/14 anonim ***** válasza:
48%
félsz, hogy teherbe esel, és megreformolod a Legényanya című csodás filmet
2018. máj. 25. 20:44
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
én is csak a partnereimét nyelem
2018. máj. 25. 20:45
 6/14 anonim ***** válasza:
80%
Az egyik probléma az, hogy amíg fel vagy izgulva, az ilyen vágyak felerősödnek, de egy orgazmussal azonnal visszatér a józan eszed és újra úgy érzed, hogy ez nem helyes. A másik probléma az, hogy van előtte időd gondolkodni - ha egy másik fiút izgatnál orálisan, rögtön a szádba élvezne. A megoldás az volna, hogy orgazmus nélküli magömlésed legyen. Ennek van többféle módja, izgathatod például a prosztatádat, de sima farokizgatással is el lehet érni.
2018. máj. 25. 20:46
 7/14 anonim ***** válasza:
18%
Mert a sperma evés nem normális dolog.
2018. máj. 25. 21:05
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
En egyszer megkóstoltam a sajátomat...pontosabban egy furcsa fordulat következtében. A barátnőmmel beszélgetünk a szexről és mondtam, hogy engem nem zavar, ha oral után meg kell őt csókolnom. Na ezt o úgy értette, hogy akkor amikor tele elveztem a szájat.. hat úgy lepett meg hogy nem volt idom másképp reagálni így megkóstoltam a sajátomat. Másképp nem tennem, de be kell valljam, hogy így a barátnőmmel meg tetszett is a dolog
2018. máj. 25. 22:24
 9/14 anonim ***** válasza:
20%
Kóstold meg az enyémet.
2018. máj. 25. 23:39
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ennel nagyobb problemad ne legyen az eletben.
2018. máj. 26. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!