Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik olyanokat mondanak, hogy "semmi bajom a melegekkel, amíg nem előttem csinálják", azok tényleg ilyen környezetben élnek?
Mármint olyanban, ahol folyamatosan melegek "csinálják" előtte. Ez tényleg ennyire gyakori dolog? És ha igen, hol van ez a hely? Én látni akarom :DDDD
Egyszerűen nem bírom felfogni ennek az egyébként elég gyakran elhangzó dolognak a lényegét xD Vagy hogy egyáltalán belegondol-e, mit mond.
Pont erről szól ez a mondás. Hogy az átlagember nem törődik azzal ki hetero, ki biszex, ki meleg, amíg a képébe nem nyomja valaki. Erről szól ez a mondat, semmi másról. Hogy nincs vele semmi gondja, ha valaki más beállítottságú.
Nem kell homofóbot kiáltani mindenkire, aki ezt mondja.
Ja, ha félreéthető voltam, erre a mondatra nem homofóbot kiáltok. Homofóbot arra kiáltok, aki azt mondja hogy, "Semmi bajom a melegekkel, csak..." majd tíz percen keresztül ecseteli, hogy mi baja van a melegekkel. Mert ez is elég gyakori.
Erre csak szimplán idiótát kiáltok xD
Hogy holvan ez a hely?
"Somewhere, over the rainbow"
xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!