Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valaha természetes lesz a melegség?
Figyelt kérdés
Én szerintem 5-10 éven belül eléggé elfogadó dolog lesz.(Politikába lehet,hogy nem)De a mai fiatalok 99%-a teljesen elfogadja a melegséget.
Szia, én hetero vagyok, és én egyáltalán nem azt látom amit leírtál, jelenleg tényleg a hetero fiataloknak sokkal kevesebb mint a fele fogadja el a melegeket. Meg az a helyzet, hogy az ilyen meleg videókat 90%ban melegek nézik, így nem csoda hogy javarészt likeolják. Igen nagyon régen az ókori görögöknél ez teljesen természetes dolognak számított, de a keresztények majdnem 2000 évig irtották ezt az emberi szemléletet a társadalomból, ezért idővel a melegellenesség már társadalmi normává vált, ez a 2000 év nem törölhető el néhány évtized alatt. Ha nem jön valami újabb olyan probaganda és/vagy vallás, ami a mostani tendenciát megváltoztatja, úgy vélem még legalább 100-200 év fog kellenni hogy a fiatalok 99%-a elfogadja őket, ahhoz meg még több idő kell, hogy természetes legyen.
2018. máj. 21. 00:26
12/22 anonim válasza:
Magyarország legalább 80-100 évvel van lemaradva a fejlett nyugati országoktól,így nem hiszem hogy 5-10 éven belül elfogadott lenni,kell talán még jó 150 év is mire felzárkózunk a fejlett társadalmakhoz,mivel szociálisan inkább a fejlődő,mintsem a fejlett országokhoz tartozunk.A környező országokban mindenkinek ugyanolyan jogai vannak,a homoszexuálisok is házasodhaznak,gyereket vállalhatnak,az USA-ban pedig már régóta természetes,pl.Ellen DeGeneres és Portia de Rossi 2008-ban már összeházasodott.Csak begyöpösödött kis hazánkban nem zavar még senkit,hogy jogilag kivételt tenni polgár és polgár között primitív,civilizálatlan dolog.Szóval szerintem 5-10 év múlva max.annyi fog változni,hogy még többen fognak kivándorolni az élhetőbb országokba,nemcsak az orvosok és a jobb bérezést keresők,hanem azok is,akik elegük van a megkülönböztetésből. Az intelligens,civilizált emberek kifelé fognak vándorolni,a kötvényes migránsok meg befelé és annak a kultúrának a keveredésével létrejön a vaskalapos "álomállam", és itt is törvényes lesz embereket ledobálni a tetőről a homoszexualitásuk miatt, a tolvajok meg még jobban sztárolva lesznek.
2018. máj. 21. 07:37
13/22 anonim válasza:
Nekem természetes, mivel van több meleg is a családomban. Viszont az idősebb generáció, például mamaék ki is akadnának ha tudnának róla.
Biztos természetesebb lesz 5-10 év múlva, de szerintem ennél sokkal több időre van szükség. Ha majd minden országban házasodhatnak meleg párok akkor mondanám, hogy elfogadják az emberek.
2018. máj. 21. 11:33
14/22 anonim válasza:
Le pontozhattok de én nem nagyon tudom tolerálni. Nekem konkrétan csak az a bajom, hogy a játszótér mellett nyaljàk egymást a gyerekek előtt. Milyen példa ez?
2018. máj. 21. 15:03
15/22 anonim válasza:
"Nekem konkrétan csak az a bajom, hogy a játszótér mellett nyalják egymást a gyerekek előtt."
Erre naponta hányszor szoktál példát látni?
2018. máj. 21. 16:48
16/22 anonim válasza:
"Nekem konkrétan csak az a bajom, hogy a játszótér mellett nyalják egymást a gyerekek előtt."
Te hol laksz?? Ilyent én is akarok látni!!! Én még kézenfogva járókat sem látok :,D
2018. máj. 21. 17:25
17/22 anonim válasza:
"Le pontozhattok de én nem nagyon tudom tolerálni. Nekem konkrétan csak az a bajom, hogy a játszótér mellett nyaljàk egymást a gyerekek előtt. Milyen példa ez?"
Ma már a magyar oktatási rendszer kerettantervében van benne a hülyeség tanítása is?
2018. máj. 21. 19:06
18/22 anonim válasza:
"Nekem konkrétan csak az a bajom, hogy a játszótér mellett nyaljàk egymást a gyerekek előtt. Milyen példa ez?"
Mert a heterók nem ezt csinálják? Remélem rájuk is ugyanígy panaszkodsz..
2018. máj. 22. 15:11
19/22 anonim válasza:
Véleményt kért. Megkapta. Mi a probléma? Szerintem undorító ha valaki a magáméletét ki viszi az utcára legyen szó bárkitől.... de azért azt jobban elviselném ha egy apuka puszilná meg a feleségét és nem melegek lógnának egymás szájában. És igen van ilyen.... ez minden napos dolog itt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!