Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? (fiúk, sminkelni? )
Az emberek olyanok mint shrek avagy az ogrék
Az ogre pedig olyan mint a hagyma Rétegesek :)
Engem nem zavar lehet ez lesz a szakmája profi sminkes. Mellé még crossdresser miért ne ha igy boldog és teljes életet élhet, nem verik nem bántalmazzák, lehetösége van kibontakozni a szülei által is...nem lesz mentálisan sérült ember.
Kicsit más a normánál de nem árt ezzel lehet tanitani fog embereket sminkelni, mindenböl a legjobbat kell kihozni a gyülölködés ettöl még megmarad.
Én azt gondolom, hogy senki sem ítélhet el egy másik emberi lényt amíg meg nem ismeri személyesen.
Igaz nem átlagos hogy egy férfi/fiú sminkelje magát, de láttam én már hercegnőnek öltözött kisfiút aki úgy érezte jól magát és mackó nadrágos kislányt verekedni. Visszatérve a kérdésre: igaz, nem természetes és átlagos, hogy sminkelje magát egy fiú, de nem is elítélendő.
Ne zavarjon, hogy így érzel! :) Az érzés soha nem rossz, az odavezető gondolatok lehetnek rosszak. :)
No. Én meleg srác vagyok, és hát a finoman szólva gázkazán fajtából, szóval mindenki elég gyorsan le szokta vágni, mi a helyzet. xD
Nyilván nem reklámozom, de ha komolyan megkérdezi valaki, meleg vagyok-e, senki kedvéért nem fogok hazudni.
Csak a saját nézőpontomat tudom elmondani a fent vázolt ember kapcsán, nem okvetlen ez a helyes persze.
Szóval szerintem túl sokat adnak az emberek a látszatra. Reklámozni akarja, hogy meleg? Hát reklámozza. Kinek árt vele? (Ideális esetben, ha a társadalom elfogadó, senkinek)
Én elsősorban az alapján ítélek meg valakit, hogy törekszik-e arra, hogy jó ember legyen, hogy van-e tartása. És a látszat nem érdekel. Felőlem lehet egy lerobbant ráncos, ápolatlan izé is, meg agyonsminkelt tesztalany is. A párválasztásban nyilván számít a megjelenés is, de ezen felül engem teljes mértékben hagy, hogy egy ember milyen kívülről.
Tehát ha ez a srác alapjáraton egy jó ember, akiben van gerinc, akkor nem érdekel. Ha nem az, akkor sem, de akkor meg nem a sminkelés miatt fogom megvetni.
17/passzív
Baromi nagy bátorság kiállni és vállalni ezt. Ezt gondolom róla. Amúgy nem zavar, ha ebben leli örömét, hát tegye. Eddie Izzard is sminkeli magát, de ettől még ő az egyik legjobb stand-upos. Egyébként miért fáj neked más öröme? Ha zavar, ne nézd. Meg is kért rá, hogy ne nézd.
A világ nem rólad szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!