Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom közölte, hogy felizgatja mikor szépítkezek, pl lát sminkelni, fésülködni. De az is nagyon izgatja, ha öltözködöm külön kiemelte azt mikor harisnyát húzok. Nekem ez kicsit furcsa, nem kellene szakemberhez küldenem emiatt?
Ilyen miatt szakemberhez??? Ne viccelj már!
Ne mondd már, hogy téged ez zavar...
Nyugodj meg, ezek ártalmatlan dolgok.
Már tudod hogy beindul tőlük, használd fel őket az előjáték részeként :)
Pl: Lassan, érzékien húzd fel a harisnyád a szeme láttára.
Nem csak a harisnyád, de a párod is felhúzod és a folytatás garantált lesz ;)
Engem az izgat borzasztóan, amikor barátom borotválkozik (az arcán). És amikor azt a fantasztikus illatú aftershave-et is magára keni, egyszerűen megőrülök. :D Újabban nevetve ki szokott csukni a fürdőből, mert nem hagyom, hogy végezzen. :P
20N
Én is gerjedek, ha látom a feleségemet sminkelni és a harisnya is. Néha combfixet használ, olyankor végem van.
Nincs ebben semmi, és semmi esetre sem fojtsd el benne.
Lol.Szakemberhez küldeni?
Attól,hogy nem az átlagos dolgok izgatják,még nem bolond.A férfiak nagyrészének van valamilyen fétise és az övé még a lightosabbak közé tartozik.
Mindjuk én is félek,hogy mit szól majd a leendő csajom a fétisemhez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!