Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legfurcsább perverzió, érdekesség amiről beszélgettél valakivel?
Egyszer női csábítás témában válaszoltam egy kérdésre, ami után egy srác írt nekem és azt kérdezte, hogyan tudná elcsábítani a nővérét? Mert hogy ő mindig kukkolja és sokat masztizik rá és már nagy pettingelne vele. Írtam neki h ez nem fog összejönni. De nem adta fel, hogy ő már be van gerjedve és legalább akkor azt érjük el h lássák egymást pucéran.
Szegény srác, biztos ne tudott csajozni és már csak nővére maradt :-)
volt itt egy csaj, akit az gerjesztett be, hogy a nevelőapjával fantáziált, majd idővel el is érte h megdugja.
évekkel ezelőtti story. Nekem emg részletesen leírta hogy volt.
Izgató is, de beteg is egyszerre.
Parom elmondta izgatna ha azt latna h engem egy masik ficko dug. Es iszonyat elveznem. Be is szallna es ketten dugnanak.
Csak elmeleti sikon, amugy ez nala nem fer bele.
22L privit nem kerek
Smoke fêtis têmában elég sok lánnyal beszélgettem itt,de élőben egyikük sem meri,csak írják hogy oké!
De szerintem itt a nők 85%-a mindenre azt mondja hogy kipróbàlná de mikor találkozni kellene akkor be vannak xarva!
Mi az a smoke fétis? Most hallok róla először.
N
Barátnőmmel elég sok perverzióról beszéltünk már, talán a legdurvább nála az az idegen pasival való szex amíg én nézem, ez akár kikötözés formában vagy egy nagy gruppen sok pasival és ő egyedül nő.
Természetesen fantázia síkon.
Beszélgettem egy lánnyal, aki a pelenkázástól indult be. Pontosabban attól a fantáziától, hogy nem ura a testének, valakinek tisztába kell tennie, mert ő nem képes rá, és közben alázza, hogy milyen béna és beteg.
Aztán volt olyan nő (talán negyvenes), akit a beöntés izgatott, hogy feltöltve masztizik, vagy így dugják meg.
Beszélgettem egy olyan nővel, aki a cipőire, szandáljaira volt rákattanva, azt szerette, ha a szeme előtt teszik tönkre valamelyiket szex közben...
Volt még pár hasonló, szeretek ilyen furcsa emberekkel beszélgetni. (F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!