Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az furcsa ha arra izgulok amikor nézik kamerán keresztül ahogyan púderozom a bohócot :D?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 11. 19:29
2/9 anonim válasza:
"Púderozod"? :) Ez jóóó! :)
Egyébként nem furcsa. Többen vannak így ezzel, hogy felizgulnak, ha tudják, hogy nézik.
3/9 anonim válasza:
Kicsit furcsa, de ha neked tetszik, és van rá partner, miért ne ?
Én is szoktam cam.-ozni fiatal srácokkal, és közösen púderozunk !
Néha púderos lesz, minden ! A monitor, a billentyű, meg ami lőtávolon belül van ! Pedig idősebb vagyok, de tetszik.
4/9 A kérdező kommentje:
Azt lekötöm hogy nem vagyok homár :D szóval pasival el se tudom képzelni ezt a camozást mert a gondolatától öngyilkos lesz a farkam :)
2017. ápr. 11. 20:21
5/9 anonim válasza:
Nem, de az gáz, hogy így hívod a dolgot...
6/9 anonim válasza:
Elég szánalmas sztem! Rögtön arra gondol az ember lánya hogy az ilyen pasik sose láttak még életben puncit!
8/9 anonim válasza:
homár avagy nem homár, egyik esetben sincs ezzel gond. lényeg h mindketten élvezitek, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!