Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? (fiúk, sminkelni? )
Figyelt kérdés
Lány vagyok, alapba véve egyáltalán nem ítélem el a meleg fiúkat (se lányokat), viszont ma youtube-on láttam egy videót amiben egy (15 éves) fiú sminkeli magát. Nem az én dolgom, nem is szoktam nézni, de egyszerűen visszataszítónak találtam (utcára is így megy/mennek).És még srác mondta is, hogy nem transzvesztita, de sminkeli magát és haspólóban járkál. Nem értem, kíváncsi vagyok ti mit gondoltok. Ja és hozzá tenném, kommentekben volt olyan aki " látom, megérett a világ" stb. kommenteket írt oda, és ahhoz írták a fanok, hogy miért ne csinálhatná, meg tök természetes. Nekem meg az állam leesett, hogy ez természetes?
Ez eléggé kornormatíva, ami valószínűleg néhány év/ évtized múlva le fog rombolódni. Olyan, mint a hajviselet: Európában pár száz éve az volt furcsa, ha a férfi nem parókát viselt. Előtte, ha valakinek rövid volt a haja. Néhány évtizede az volt éppen megrendítő, ha hosszú hajú volt egy férfi.
Az idők és a divat folyamatosan változik. A lényeg, hogy ne az ízlése alapján ítéljünk meg egy embert.
2018. máj. 19. 11:21
12/15 anonim válasza:
A deviáns a "viáns".
2018. máj. 19. 13:21
13/15 A kérdező kommentje:
7-s. Egyáltalán nem fáj nekem, annyit mondtam, hogy nem esztétikus számomra. Azt is írtam, hogy nem nézem, de ha még egyszer elolvasod amit írtam, lehet, hogy észre veszed. Nem magát a fiút ítélem el, sem azt, hogy meleg, csak egyszerűen nem értem, ha sminkeli magát, és úgy néz ki mint egy lány, miért mondja,hogy nem transznemű. De mindegy is, egy egyszerű kérdés volt, semmi több, kíváncsi voltam mások hogyan látják ezt. Nem kell támadni. :D
2018. máj. 19. 18:12
14/15 anonim válasza:
Dél-Koreában már majdnem alap, hogy a férfiak is sminkelik magukat. Ázsiában ezzel, ahogy a melegséggel és a transz-dolgokkal nincs nagy probléma (kivéve Kína, talán...).
Én magam is tennék fel néha egy kis sminket, legalább alapozót, mert szörnyű az arcbőröm tónusa. A rúzs túl sok volna, nagyon kiemelkedik a látványból. Viszont egy kis szemceruza nagyon is bejönne (nem vagyok gót, megjegyzem...).
2018. máj. 21. 08:00
15/15 A kérdező kommentje:
Értem, és igen, az szerintem sem rossz, vagyis nem olyan feltűnő. Az alapozó (ha szépen van megcsinálva) még nem tartom visszataszítónak. Csak a műszempilla,highlighter, rúzs és csillogós szemfestéket nem értem. De megnéztem még pár videót és igazából arra jutottam, hogy ha nekik ezt tetszik akkor oké. Nem minden esetben értem, de elfogadom. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!