Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Jobb így, most buszke magára?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb így, most buszke magára?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy a melegek közt - is - nagy divat, hogy kapcsolatokat rombolnak szét erőszakkal, pofátlan nyomulással befolyásolják a pár egyik tagját, hogy megszerezzék.Aztán mikor elérik a céljukat, akkor már csökken a lelkesedés, és inkább önzés lesz előtérben.Jó ez annak,aki így csinálja ? Jobban érzi magát, ha szemét módon tönkretesz kapcsolatokat? A többéves kapcsolatomat egy igencsak nyomulós fickó szétverte, idegileg még mindig a padlón vagyok. A párom, akit " elszeretett " sokat szenved, mert nem jól szereti ez a dicső, bátor és korrekt ember.Aki mellesleg eddig minden párját dobta egy-két év után. Elég rossz gondolataim vannak a bosszúval kapcsolatban, de azt hiszem, ezt majd az élet elvégzi helyettem... Szóval, miért jó, miért kell így ismerkedni,,így viselkedni?
2018. máj. 17. 09:12
 1/3 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem inkabb legy halas, hogy megszabadultal a “parodtol”. Akit el lehet szeretni, az nem veszteseg.
2018. máj. 17. 10:34
 2/3 Ramone ***** válasza:
91%

Próbálok elvonatkoztatni attól hogy valójában milyen kapcsolatról van itt szó ezért ebben az esetben ha sértő leszek előre is elnézést az összes homokostól

Az emberi természet ilyen... Önző mohó kicsinyes emberek vagyunk akikben főképp a férfiakban (de a nőkben is megvan bőven) dolgozik a birtoklási vagy és a más boldogsága miatti fèltèkeny irigység.

Az ember ilyen... Minden és mindenki kell neki mert ez egy belső feszültséget levezető folyamat ahol vagy a mohoság dolgozik vagy az irigysèg. Nem azért kellett neki a párod mert olyan jó partnered volt mert amúgy az exed egy sunyi féreg akinek önigazolási problèmái vannak és büszke arra hogy milyen kelendő pprtèka ő.

Csupán egy eszköz amit elvève tőled el lehet b**ni a kedvedet. Vagy úgy itèlte meg hogy nem hozzád való.

Nem kell ebbe beleavatkozni mert azt a partnert amelyiket ilyen könnyen el lehet vinni azt vigyék is... Ma nekem holnap neked alapon. Ha úgy érzed hogy jó ember vagy akkor nem kell lemenni egy ilyen gyerekes szintre hanem arccal előre tovább lépni. Ugyanis ahogy mondani szokás: egy bizonyos szint felett nem megyünk egy bizonyos szint alá.

Egészséges vagy fiatal vagy éld és élvezd az életet aztán majd jön egy másik aki jobban megbecsül

De mint említettem az ember természete ilyen, vadászik folyamatosan mert kevesekben van még tisztesség... Ugyanis uriembernek születni kell... A bunkó paraszt meg csak úgy terem úton útfélen...

2018. máj. 17. 11:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Az utóbbi választ nagyon köszönöm, mert szóról szóra igaz, amit írsz, jó lélekbúvár vagy. Csak azért nehéz, mert a srác volt eddigi legnagyobb szerelmem,egyik párom sem volt ilyen közel hozzám. És ami bánt, hogy egy jogvégzett,intelligens, legalábbis magát annak hiszi, és vallásos ember csinálta ezt a gonoszságot, és még vissza is él a fölényével. De megtörtént, legyen jó mementó másoknak. Az exem viszont sosem fogadom vissza, nincs újrakezdés, pedig lehetett volna rá több alkalom, mert nem olyan nagy ám a szerelem és a boldogság, mint várta.Az élet majd törleszt, ezt tudom. Persze ez engem nem vigasztal, de felálltam a földről és előre nézek. Nehéz volt nagyon, de muszáj. Nem szerzem azt az örömet ezeknek, hogy lássák az állapotom és jókat röhögjenek rajtam. És mindig az nevet, aki utoljára nevet....
2018. máj. 17. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!