Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit éreznek azok a homofóbok akik szembetalálják magukat egy hozzám hasonló -én nem vagyok meleg- meleggel aki 108 kiló izomban, és büszke magára, és 2x akkora mint ők?
"2 barátnőm is van"
gyökér vagy
Durva. Engem meg még csak 2 kigyúrt/nagydarab meleg mert zaklatni, fogdosni az életben. Régen vékony voltam, 2 méterhez csak 75 kg, a bordám is ki volt. Amúgy jóképű, szép arcúnak mondott vagyok.
-15-16 évesen egy nagy darab közismerten meleg srác jó párszor fogdosta a seggem az ebédlőnél sorban állva.
-17-18 évesen meg egy középkorú izmos csávó egy kínai ruhaboltban többször direkt elment mögöttem és a seggemet fogdosta, hozzám dörgölőzött.
Én meg ezek miatt (is) kezdtem gyúrni, hogyha egy meleg így próbálkozik, akkor meg tudjam verni. Most a 2 méterhez már 90 kg vagyok és erősen szálkás, ezen kívül fegyver is mindig van nálam. Persze nem csak a melegek elleni védekezés miatt kezdtem gyúrni, hanem mert egyszer egy cigány is ki akart rabolni még gimis koromban.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!