Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ideje már nem szexeltem, úgy kb 3 hónapja. Egyre jobban azt érzem, hogy ingerültebb vagyok és rengeteget gondolok magára a szexre. Nektek volt már hasonló érzésetek? Ez normális? F25 uni
Normálisnak normális :) nekem pont úgy van hogy minnél régebben nem szexeltem annál kevésbé kívánom. 2hete nem szexeltem de nem is akarok a közeljövőben.
20/p
Én egy hét után már türelmetlenné-idegessé válók, két hétnél már igen ingerült vagyok, egy rossz szó is elég, hogy kihozzon valaki a sodromból!, ez után meg már nagyon nem bírok magammal, nem szeretem ezt az érzést...
Nem szeretek ideges, feszült lenni, így igyekszem, hogy ne legyen akkora szünet, ami az idegeimet felőrli!
Én 4 hónapja. Volt, hogy rajtam múlt, volt, hogy a másikon, de valahogy sosem sikerült összehozni. Az utóbbi egy-másfél hétben kezdtek el szivatni a haverjaim, hogy már látják az elvonási tüneteket... :D Szóval nem vagy egyedül, előferdül az ilyen. Próbáld mihamarabb orvosolni! ;)
27F/A
Az meg hogyan lehetséges 25 évesen??? Én most 41 vagyok én is uni vagyok ha 2-3 nap kimarad már nem birom. Mindig ilyen voltam ha épp nem volt párom akkor kivertem vagy kerestem valakit akit megdughatok. 3 hónapot el se tudnék képzelni szex vsgy maszti nélkül.
Menj fel pl. a porbhub.com oldalra keress valami neked tetsző videót és verd ki! De jobb ha keresel egy srácot aki leápol. Meglátod sokkal jobb lesz utána.
Szerintem azt mondta a kedves kérdező hogy nem szexelt nem azt hogy nem verte ki. Nekem nem akkora a szexuális étvágyam szóval simán birom akármeddig.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!