Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Oralnál miket élveztek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oralnál miket élveztek?

Figyelt kérdés
Fura kérdés,de mely részét élvezitek az oralnak? vagy pl van e valami különleges ami jó benne? értem ezalatt pl azt szeretitek a legjobban mikor a másik szájába van,esetleg ha végig nyalja,ilyenek.
2018. máj. 5. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
én azt imádom amikor a számba élveznek:) imádom szép lassan végignyaldosni is:)
2018. máj. 5. 22:29
 2/4 anonim ***** válasza:
61%

Csak magamat tudom ismételni...

Nagyon jó érzés!

Én imádok szopni!

Főleg fiatal fiúkat!

Csak kár, hogy nincs jelentkező!

Isteni érzés tudni, hogy neki azért lett JÓóóó, mert én szoptam ezerrel! Érezni, ahogy egyre keményebb, majd elkezd lüktetni, és elmegy... Fantasztikus!

Ebben minden jó, akár kapja, akár adja a szopást...

2018. máj. 6. 01:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Élvezem, hogy a számban van, hogy megremeg, amikor elsül, és a végén, hogy tele lesz a szám friss spermával, amit lenyelhetek.
2018. máj. 6. 19:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogy oromet okozok es addig nyalom es szivom az epp soron kovetkezo farkat amig meg nem tolti a szamat a friss meleg sperma. Aztan ujra es ujra amig ki nem urul a zacsi :)
2018. máj. 6. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!