Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmit, mert dom nem kínozza a szubot, ez alap...
- Amire te gondolsz, az egy egészen más kategória lesz...
F/40 D
Switch vagyok, a párom is az, tehát egyszer ő az aktív egyszer én.
Én azt élvezem az ilyen foglalkozások alatt, hogy egyrészt megadom a szerelmemnek azt, amire vágyik. Másrészt, hogy utána nyugodt és kiegyensúlyozott lesz, főleg ha előtte egy szar hetet vitt végig a munkahelyén.
Csak hogy legyen elképzelésed és ne kínzásnak gondold az életünket, az előzmények úgy néznek ki, hogy a párom csütörtök magasságában már érzi, hogy mit szeretne hétvégén. Pl kijelenti, higy zubbonyos fejésre vágyik, több körös székhez rögzített pénisz kényeztetést óhajt, legyen jelen a pálca, vagy a paskoló, sokkoló, szeretne közben zenét hallgatni, esetleg a dolgok anális kényeztetéssel érjenek véget, vagy rögzítsem a farkához az egyik vibrátort és hagyják a hátsójában egy játékszert, rögzítsem az agyhoz spaniferrel esetleg övékkel netán mind a kettővel....
Nálam ugyanígy néz ki a dolog csak én szeretem ha improvizál. Elmondom, hogy nagyjából mire vágyom és mire nem, és onnantól rá van bízva a kivitelezés formája és hossza.
De olyan hetek is vannak amikor nem vágyunk ilyen nagy volumenű játékra.
És mind a ketten azt élvezzük, hogy élvezzük és az utána következő nyugodtságot és szerelmet.
N/28 F/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!