Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a partneretek 1,5év orál után tegnap belemegy egykis análba is akkor szerintetek ott lehet valamikomolyabb?
Figyelt kérdés
EDDIG ALKALMI PARTNEREK VOLTUNK, ÉS MINDIG AZTMONDTA A PARTNEREM HOGY EZT SZERELEM NÉLKÜL SOHASEM TUDNÁ MEGCSINÁLNi.2017. dec. 24. 21:02
2/10 A kérdező kommentje:
Tuti azt mondaná hogy nem.😁 De viszont nem értem őt. Akkor miért ment ebbe bele,hogy szexeljünk.
2017. dec. 24. 21:06
3/10 anonim válasza:
vagy szimplán 1,5 év alatt kialakult annyi bizalom köztetek, hogy már oké.
Az ember változik, és ez nem jelent feltétlenül szerelmet...
Amúgy meg kérdezd meg, mi ezt honnan tudjuk?
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi 3-as.😀 Megkérdezem tőle. De amúgy a mai napig is hangoztatja,hogy szerelem nélkül nem tud szexelni.😁
2017. dec. 25. 03:07
6/10 anonim válasza:
Akkor szerelmes, ha ezt hangoztatja es veled szexel... Nem mondott rad nemet, mert szeret, de ebből most nagyon szarul fog igy kijönni .:| Ne használd ki testileg, ha tudod mit érez.
7/10 anonim válasza:
Utolsó, azért regisztráltál, hogy ide beírhasd, hogy mindjárt hánysz? Milyen beteges. 😀
(az értékelésnél látszik, hogy új felhasználó vagy)
8/10 anonim válasza:
Te szeretnél dugni vele? Először ezt tisztázd magaddal, utána jöhet a többi.
Amúgy, lehet, hogy szerelmes lett a partnered, és ezért szeretne többet az orálnál. De ezt tőle kellene megkérdezned.
9/10 anonim válasza:
7-es Te most rólam beszélsz? (# 6/8). Nem írtam, hogy mindjárt hányok. Nem tudom ilyeneket honnan veszel. Már egy jó ideje regisztrált vagyok és válaszokat is rendszeresen írok, tehát nem igazán találtad el. 😃
10/10 anonim válasza:
#9 nem rólad volt szó, szerintem kitörölték az adminok, mert már nincs itt az a komment... én pedig többé nem védek senkit, ha egy homofób beszól neki, mert csak az lesz, hogy engem is lepontoztok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!