Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek ti bele élveztek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek ti bele élveztek egymásba?

Figyelt kérdés

A homoszexuálisok is úgy szokták befejezni a szexet mint a heterok hogy bele élveznek egymásba a végén?

Vagy ők félnek a fertőzésektől?

2018. márc. 13. 19:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Mert szerinted a heterok mind, mindig beleélveznek a másikba?
2018. márc. 13. 19:22
 2/13 anonim ***** válasza:
26%
Normális EMBER meg fél a fertőzéstől, nem dug ész nélkül.
2018. márc. 13. 19:22
 3/13 A kérdező kommentje:

tény hogy a melegeket jobban fenyegetik a fertőzések Hiv vírus stb a heterokat is veszélyeszteti de nagyon kis százalékban ezért van az hogy a hetero párok gumi nélkül bele beleélvezhetnek egymásba.

Ez romantikus befejezés és sokkal nagyobb élvezetel jár mintha a végén kivenné az ember és kiverné az olyan mintha csak maszturbálna.

2018. márc. 13. 19:44
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
Én kb mindig bareback csinálom (gumi nélkül), de nem is csinálom mindenkivel, fűvel fával.
2018. márc. 13. 19:49
 5/13 anonim ***** válasza:
99%

A heterokat ugyanúgy veszélyezteni minden, de az ilyen sztereotípia miatt kevesebb jár közüllük szűrésre és ezért nincsenek diagnosztizálva.

Egyébként ha heterok csinálják, akkor a betegségeket kívül még becsúszhat egy jó kis terhesség is. Szóval én nem tudom, hogy kik csinálják így.

2018. márc. 13. 20:16
 6/13 Meleg Patrik László ***** válasza:
100%
Mi szájba élvezzük egymást általában,vagy ami épp jól esik.Párban vagyunk nem kefélünk félre.
2018. márc. 13. 20:42
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Alap, anélkül mi értelme?
2018. márc. 13. 21:26
 8/13 rolsu ***** válasza:
100%
Végülis igen, gumival :P
2018. márc. 14. 20:11
 9/13 Béla211 ***** válasza:
100%
Mi beleszoktunk egymásba élvezni ,de már 8 éve együtt vagyunk és nem fekszünk le mással. Meg mielött elkezdtük elhagynia gumit csináltunk std tesztet ami mind kettőnknél negatív lett.
2018. márc. 15. 03:24
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Uni vagyok, és szeretem ha a partner fenekébe élvezhetek, vagy ő élvez belém. De egy egy éjszakás, alkalmi kalandnál, a később jelentkező bajok elkerülése végett, inkább a gumira szavazok.
2018. márc. 15. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!