Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez és szimplán csak erős a vágyam, vagy nem vagyok komplett?
Figyelt kérdés
Bi srác vagyok. Van egy srác aki tetszik az iskolából(passzív lennék), de közben az egyik fiú osztálytársam miatt gyakran előtőr belőlem az "aktív" énem. Ő róla csak annyit tudni, hogy akkora mint én, roma, de az a normáis féle és mivel edz, ezért elég sportos a kinézete, illetve kissé rosszalkodó. Angyali és huncut mosolya van, és gyönyörű zöld szeme. Meg kicsivel fiatalabb nálam. És legszívesebben egy házban odaszorítanám a falfalhozs elekezdeném csókolni a száját, arcát, nyakát. Majd az ágyékomat hozzászorítom az övéhez, aztán az egyik lábát felemelem és fognám a fenekét, néha meg-megmarkolom, gyönyörű és kerek a feneke. Így csinájuk öt percig, aztán elkezdenénk egymást levetköztetni(még mindig falhoz szorítva), majd elkezdi s***ni a farkam, majd egy idő után megfogom a fejét és elkezdeném b***ni a száját és orgazmus előtt kivenném belőle. Felállna és a fal felé állítanám annyira pucsítva, hogy a l**kához rendesen hozzá férjek és elkezdeném fenekelni majd falni. Pár perc múlva meg visszamennénk az elején lévő pózhoz és elkezdeném f*rkalni, amíg el nem megyek benne. Végül megfogom, elviszem egy ágyhoz, és misszionárús pózban megint elkezdünk k**élni, majd megint elmennék benne, közben egymás nyakát szívnánk(nem azért, mert menőnek tartom, hanem mert egyszerűen ez izgat). Miután végeztünk, a fejét a mellkasomhoz rakom, úgy hogy hallja a szívdobogásomat és néha megpuszilni a fejét.2018. ápr. 27. 14:11
1/9 A kérdező kommentje:
Csak sajna hetero :/
2018. ápr. 27. 14:25
2/9 anonim válasza:
Nagyon izgató, szívesen lennék a passzív egy ilyen kalandban:)
3/9 anonim válasza:
Mutasd meg neki ezt a szöveget hátha bemelegszik.Csak a pénztárcádra vigyázz.
4/9 anonim válasza:
Az ilyen történetekre ott a tortenetek.hu oldal.
5/9 A kérdező kommentje:
#3 nem olyan féle -.-
2018. ápr. 27. 17:19
6/9 anonim válasza:
Teljesen normális hogy ilyenekről álmodozol.
7/9 anonim válasza:
És ő mikor/hogyan élvezne el? Vagy az már nem lenne fontos?
8/9 anonim válasza:
Kérdező. Őszinte leszek.
Nem tudom komp vagy e vagy nem e....
De a storyd, az marha izgi volt! o.o
9/9 anonim válasza:
A történetedtől felállt a farkam. De van egy rossz hírem! Ha hetro a srác, és egy csepp nem sok, annyi biszex hajlam sincs benne, akkor semmi esélyed. Persze ábrándnak azért jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!