Tudtok olyan animét vagy mangát amiben a főhős erős de gyengének vagy bénának adja ki magát vagy csak szimplán titkolja a barátai elől?
Mármint hogy őmaga tud róla hogy erős de még a hozzá közel állókat is meglepi vele a történet folyamán vagy csak nem meri elmondani .Vagy szimplán az a változat hogy direkt hülyének tetteti magát ..
Nem tudok konkrét példát de azthiszem a sao-ban pol kirito nem árulja el hogy két kardal tud küzdeni és a k project főhőse is tetszett mondjuk neki amnéziája volt.Esetleg vmi urahara szerű karakter...
Valami Superman kópiát kérsz? Nézd meg inkább az eredeti amerikait.
Urahara nagy U-val írandó.
nagyon köszi a válszokat párat már láttam is .
Nem tudom miért kell agresszívan hozzászolni gondolom magadtól is sejted, h tudom, h az Uraharát, mint az összes többi nevet nagy betűvel írják, bocs az elírásért.
Amúgy nem érdekel a superman és nem másolatot akartam keresni de mivel gondolom jó kedved van attól h beleköthettél hiába magyaráznám ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!