Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak?! Megtudtam hogy meleg a bátyám!
Figyelt kérdés
Családba senki nem tudta én se mostanáig. És nem tudom meddig tudom magamba tartani . A haverjai elszolták magukat ma !
Elmondjam a szüleimnek ? Vagy mit csináljak???
2018. ápr. 21. 16:12
11/13 Meleg Patrik László válasza:
Próbáld meg ezt a dolgot megbeszélni a bátyáddal.Aztán,ha ez megtörtént támogasd és szeresd mert a testvéred.Állj vele a szülők elé,érezze,hogy vagy neki.Ezt nem szabad takargatni,a bátyád lelke ezáltal sérül.Az őszinteség a legjobb dolog.Nehéz lesz,de meg fogják érteni.Lehet,hogy idő kell,mire beletörődenek,de meg kell,hogy értsék a bátyádat!
13/13 anonim válasza:
Nekem nagyon rosszul esett volna, ha a családtagjaim nem tőlem tudják meg, hogy meleg vagyok.
A bátyáddal beszéld meg, hogy most emiatt milyen érzések vannak benned, illetve őbenne mi játszódik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!