Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csináljak?! Megtudtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak?! Megtudtam hogy meleg a bátyám!

Figyelt kérdés

Családba senki nem tudta én se mostanáig. És nem tudom meddig tudom magamba tartani . A haverjai elszolták magukat ma !

Elmondjam a szüleimnek ? Vagy mit csináljak???

2018. ápr. 21. 16:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
99%

Semmit.

Viselkedj felnőttként, és kezeld diszkréten.

2018. ápr. 21. 16:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinalj semmit, az o dolga. A testvereknek amugy sem illik kibeszelni egymast.
2018. ápr. 21. 16:23
 3/13 Buran ***** válasza:
100%
Semmit. Próbálj diszkréten viselkedni, és ne szólj a szüleiteknek. Ezt a testvérednek kell majd elrendezni, ha úgy érzi, eljött az ideje.
2018. ápr. 21. 16:24
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
4, te jó nagy gyökér vagy, kérsz egy lángost?
2018. ápr. 21. 17:08
 5/13 anonim ***** válasza:
5%

1: Ha f vagy, kezdj el félni, ha l akkor megnyugodhatsz.

2: A szüleiteknek jobb ha ö maga mondja el.

2018. ápr. 21. 17:26
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Először is, semmiképpen ne szólj a szüleiteknek. Ezaz ő dolga elmondani ha úgy érzi.

Másodszor pedig, ha ennyire nyomja a lelked, akkor beszéld meg a bátyáddal a dolgot.

2018. ápr. 21. 18:23
 7/13 anonim ***** válasza:
87%

A baj nem az, hogy a tesód meleg, hanem hogy még most is itt tart Magyarország, hogy ebből "ügyet kell csinálni". Az lenne a jó, ha természetesnek vennéd, hogy "oké, ilyen is van, ettől ő még nem rossz ember". Ha nagyon akar, még gyereke is lehet, de a legkevésbé van szüksége pont arra, hogy még a családja is ellene forduljon, ha már mások előtt is titkolnia kell, a társadalom hozzáállása miatt. Egyes országok már jóval előttünk állnak:

[link]

2018. ápr. 21. 19:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le, beszélgess vele minél többet. Tudj meg minél több információt róla és a melegségről. Informálódj, tájékozódj. Biztosítsd a bátyádat, hogy ezután is szeretni fogod és segítségére leszel mindenben. Segítsétek egymást a megértésben.
2018. ápr. 21. 19:45
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A szüleidnek semmiképpen sem, de te mondd el neki hogy tudod.
2018. ápr. 21. 23:31
 10/13 anonim ***** válasza:
92%
Nekem a bátyám tudta meg és ő elmondta nővéremnek azóta sem bocsátottam meg neki de szüleimnek ő sem szólt nem beszéltünk erről sosem Bi/20
2018. ápr. 22. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!