Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak?! Megtudtam hogy meleg a bátyám!
Családba senki nem tudta én se mostanáig. És nem tudom meddig tudom magamba tartani . A haverjai elszolták magukat ma !
Elmondjam a szüleimnek ? Vagy mit csináljak???
Semmit.
Viselkedj felnőttként, és kezeld diszkréten.
1: Ha f vagy, kezdj el félni, ha l akkor megnyugodhatsz.
2: A szüleiteknek jobb ha ö maga mondja el.
Először is, semmiképpen ne szólj a szüleiteknek. Ezaz ő dolga elmondani ha úgy érzi.
Másodszor pedig, ha ennyire nyomja a lelked, akkor beszéld meg a bátyáddal a dolgot.
A baj nem az, hogy a tesód meleg, hanem hogy még most is itt tart Magyarország, hogy ebből "ügyet kell csinálni". Az lenne a jó, ha természetesnek vennéd, hogy "oké, ilyen is van, ettől ő még nem rossz ember". Ha nagyon akar, még gyereke is lehet, de a legkevésbé van szüksége pont arra, hogy még a családja is ellene forduljon, ha már mások előtt is titkolnia kell, a társadalom hozzáállása miatt. Egyes országok már jóval előttünk állnak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!