Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrösebb twink típus? Mennyire jön be?
Sziasztok!
Lehet kicsit ellentmondásos, de az ilyen fiúkkal mi a helyzet? Mennyire találjátok őket vonzónak?
Én úgy vettem észre, hogy aki a szőrösebb fajtát szereti, az inkább egyben 'nagyobb/férfias' alkatokat, aki pedig a vékony twink típust, azt kifejezetten totál csupaszon.
Én is ilyen vagyok, azért érdekel a kérdés. Társkeresőkön nem nagyon találok olyat akinek az ilyen típus bejönne, úgyhogy egy kicsit demotiváltabb vagyok.
Előre is köszi a válaszokat
szőrös twink?
nekem nagyon bejön! most hogy itt a jó idő egyre többet láttatnak magukból. ha már szép szőrös a lábuk akkor mindig próbálok benézni hogy a pólójuk mit takar.
ha már egy kis csík szőrt látok, ott el tudnám kapni a srácot helyben
Akik nagyon megakarják különböztetni, azok mondhatják, hogy "otter"(vidra)...
Nekem be tud jönni, ha olyan a srác -én is ilyen vagyok-, de nekem az izmosabb pasikon is tetszik. :D
Ha egyébként ad magára a srác, akkor nekem mindegy, bár preferálnám a sima popót és kis nemi szőrzetet. :P
Valahogy ellentmondásos ez a két jellemző.
Én twinknek tartom magam. És csak akkorolyannal tudok elképzelni bármit is aki más alkatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!