Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha a barátnőmről kiderült, hogy szőrösebb típus?
Nekem is ilyen problemam van es en is szegyenlem magam, nekem a hatamon nincs, de mashol van. Ert mar emiatt attrocitas, hiaba a szep kulso, jo alak. Az emberek a fergeknel is rosszabbak ilyenkor, senki nem tehet rola.
Engem ha ferfi lennek nem zavarna, hiszen ha szeretem elfogadom olyannak amilyen (en ilyen vagyok alapbol). De ha neked szemet szur a hormonproblema -nekem PCOS miatt van - akkor inkabb ne tord ossze a lany szivet mert nem erdemli meg....
20/L
Es tudod en olyan vagyok, hogy ha engem nem fogad ees szeret a parom ugy ahogy vagyok, akkor kereshet mast.
Ez lemaradt :)
Igazi macskanő! :) Ha dorombolni is úgy tud, amilyen szőrös, nem zavarna. :)
Viccet félretéve, ha minden oké amúgy, számomra tolerálható lenne.
Nézd, hiába mondjuk neked azt, hogy ilyen miatt szakítani hülyeség, ha te megundorodtál tőle, és csak a szánalomból maradnál vele, és az sem számít, ha a válaszolók többsége fintorog a barátnőd hormonzavara miatt, de te jobban szereted, minthogy ilyen miatt szakíts vele.
Van ilyen, senki nem tökéletes, de csak te tudod, hogy ez mennyire befolyásolja az iránta való érzéseidet....
A tini parkapcsolatok kategoria eggyel arrebb van.
Erett gondolkodasu felnott ember aszerint tartja meg v dobja ki a baratnojet h masok mennyire tartjak elfogadhatonak v taszitonak a csaj kinezetet????
Egyedul donteskeptelen vagy?
Masok kitartanak a parjuk mellett ha extrem hizik/fogy/rakos/foldonfuto lesz/amputaljak/osszeeg stb.Ehhez kepest tenyleg oriasi problemaid vannak.
Mehet egy strigula amelle h szerintem szakits.Mert nem erdemled meg.
Magadtól még nem találtad ki, hogy ez téged zavar vagy sem?
Ha azt mondom, hogy engem zavarna, akkor te szakítani fogsz ezzel a lánnyal? Ha tízből nyolc ember azt mondja itt, hogy szereti a rantott medvetalpat, akkor te mindenáron le fogod erőltetni a torkodon?
Sajnos téged zavar, ráadásul annyira, hogy ezt népszavazásra is bocsájtottad.
Számít az komolyan valamit, hogy más vélekedik erről? A te barátnőd, az lenne a legfontosabb, hogy te elfogadd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!