Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk/férfiak, ki az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk/férfiak, ki az akinek soha nem volt még kapcsolata?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszíves.

2018. ápr. 18. 11:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Nekem 23 évesen lett egy nálam idősebb férfi. Előtte nem volt senkim, most pedig nagyon jól érzek magam vele. Nem vagyunk párkapcsoatban, ez ilyen tipikus barátság extrákkal. :D
2018. ápr. 19. 11:02
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén?

Nem sok értelmét látom a párkapcsolatnak.

A legtöbb úgy sem tart tovább pár évnél.

Ismerek két olyan párt,akik ma 40-esek,50-es,ők együtt élnek vagy 20 éve,de már csak úgy élnek egymás mellett,mint két testvér.

Mással szexelnek.Egymással nem.

Ha nem laksz együtt a pároddal,akkor nagyon sok idő megszervezni,hogy mindketten ráérjetek.Mindenkinek megvan a maga dolga.

Ha meg együtt laktok,akkor idővel egymás agyára mentek.

Közösen ilyen viszonyokra nem lehet közös jövőt tervezni.

Pl hogyan veszel fel lakáshitelt?Mire?Egy bármikor végetérő kapcsolatra?

Így igazán meg mindenki külön utakon jár,saját céljait valósítja meg,ez nem igazán kapcsolat.

A heteróknál sincs másképpen,max ott annyi,hogy sokan a gyerek miatt nem válnak el,mert eleve ott tradíció sok helyen,hogy akkor sem válnak el,mert megszokták egymást,nem mernek új kapcsolatot indítani.Kilépni a régiből.

A melegeknél nincs meg ez,jönnek-mennek,semmi nem gátolja őket.

Nálam még pluszban,elég introvertált személyiség vagyok,és nem szeretem a pörgést,tehát jönni-menni ide-oda.Jobban szeretek szórakozásként filmet nézni,sorozatozni.Edzeni is itthon edzek,mert zavar a konditermi nyüzsgés.

29/f

2018. ápr. 19. 16:20
 13/19 anonim ***** válasza:
91%

Nekem se vokt még.

Pedig szeretnék már.

39 vagyok.

,Miskolc.

2018. ápr. 19. 18:39
 14/19 anonim ***** válasza:
93%

Nekem sem volt 21/F

Pedig nagyon szeretnek már igazán tapasztalni. Valakivel együtt ébredni és egy csókot nyomni a nyakára...

2018. ápr. 19. 19:01
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Sajnos ha nincs kivel, akkor nem lehet kapcsolat, hiába akarja az ember.

2018. ápr. 20. 22:45
 16/19 anonim válasza:
100%
Nekem se..20/F
2018. ápr. 26. 18:42
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt semmilyen kapcsolatom sem, főleg, mert a legtöbben csak szexet keresnek. 19/F
2018. máj. 3. 13:43
 18/19 A kérdező kommentje:
Na, te is 19. 😁
2018. máj. 5. 20:45
 19/19 anonim válasza:
100%
nekem sem volt még:/ de ha minden igaz most összejön majd valami.. 17/f
2018. okt. 31. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!