Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket az elijeszt, ha kiderül, hogy egy nő 6 évig volt kapcsolatban és ez az egy szexuális kapcsolata volt?
Figyelt kérdés
20-as éveinek a közepén-végén járó nőről van szó.2017. dec. 27. 21:54
2/18 anonim válasza:
Ez úgy önmagában nem csak bennem lenne a para mert pont az ilyen nők kattannak be 35 évesen és kezdenek el minden napra másik pasit szervezni bárokban ücsörögve és rozé bort szürcsölve a hasonló helyzetben lévő barátnőik társaságában.
4/18 anonim válasza:
Nem.
Bár manapság divat az, hogy valakinek ezer partnere volt, és egy fél éves kapcsolat már rekordnak számít, én férfiként 2db ilyen hosszú a kapcsolatban voltam, és mellette nem kalandoztam, így nem sokkal jobb a "statisztikám".
Szerintem ez inkább vonzó egy nőben.
5/18 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem. Csak legyél kellően nyitott és kommunikatív! :)
6/18 anonim válasza:
Igen, rühellem a se veled se nélküled titokba kavaró r*b*iket.
7/18 Heart of Darkness válasza:
Ha rendszeresen találkozgatna az illetővel akkor igen.. egyébként meg nem.
8/18 anonim válasza:
Előző vagyok, félreolvastam a kérdésedet. Szóval javítanék. Így is rühelleném, mert gondolnál egyet és visszamennél hozzá gondolván hogy nem szabad eldobni azt a 6 évet.
9/18 anonim válasza:
Számomra nagyon tiszteletre méltó.Ma már sajnos ritka az erkölcsös lány.
10/18 anonim válasza:
Szerintem ez abszolút nem jelent semmit. Én ugyan nő vagyok, de múltkor randiztam egy pasival, akinek előttem két hároméves kapcsolata volt, megbízható pasi is volt, de nekem unalmas, önbizalomhiányos. A mostani párom 25 éves, előttem rengeteg nővel volt, a leghosszabb kapcsolat másfél éves volt, mégis belé lettem szerelmes és nagyon jól megvagyunk. Lehet csak pár hónapig fog tartani, lehet évekig, de ezt nem az előző kapcsolatainak a száma fogja befolyásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!