Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nálatok mennyi az a kor, amikor már zavaró ha egy nőnek/lánynak nem volt még kapcsolata?
Figyelt kérdés
20+ korosztály2018. márc. 21. 20:03
1/12 anonim válasza:
Semennyire, mivel nekem sem volt még.:D
2/12 anonim válasza:
Nekem nem zavaró, mert nem lehet tudni a pontos okát, lehet valaki visszafogott, ami önmagában nem rossz. F/28.
4/12 anonim válasza:
Kettesnek osztom a véleményét. :-)
6/12 Interferencia válasza:
Nem zavaró. Az mondjuk érdekes lehet, hogy mi az oka.
7/12 anonim válasza:
nekem sem jött még össze,nem találtam még megfelelő lányt, csak komoly kapcsolat érdekelt mindig
22f
8/12 anonim válasza:
Előbb éppen azon gondolkodtam, 27 éves létemre még nem volt kapcsolatom. Ha mégis összejönne, vajon melyik nő nem hagyna ott azonnal, ha ezt megtudja? Részemről nem baj, ha nem volt kapcsolata egy nőnek, korban nincs megkötés. F
9/12 anonim válasza:
Ez a tény önmagában nem zavarna semmilyen korban sem, de nyilván kíváncsi lennék az okára.
22/F
10/12 anonim válasza:
Helyzetfüggő. Ha komoly kapcsolatot akarok, akkor 18 felett már zavaró. Ha csak szexet, akkor nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!