Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szakítsak, vagy rendeződnek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak, vagy rendeződnek a dolgok?

Figyelt kérdés
Fél éve van új párkapcsolatom egy idősebb férfivel. Nem élek vele, hetente egy, max két napot találkozunk, néha -néha nála alszok.Közös programjaink vannak, mozi, színház, kisebb séták.Sajnos az utóbbi időben nem érzek semmit, ha vele vagyok, szeretkezés közben is kikapcsolok, csak testileg vagyok ott,lelkileg nem jó vele.Ő nagyon szeret, azt mondja boldog és jól érzi magát. Pár hete még csak azt éreztem, hogy amikor eljövök tőle, közömbös vagyok. Aztán érzem a semmit, illetve nem érzem azt, amit kell. Viszont alig várom, hogy lássam, aztán amikor vele vagyok, nincs feeling, nem kívánom őt, zavar a csókja és a simogatása, csak csendben bújni szeretnék vele, de ő nyomul és mindig szexelni akar. Sokadik alkalommal jut eszembe a szakítás, az érzéseimnek nem tudok parancsolni.De nem akarom megbántani.És még annyit, hogy az exemmel, aki nagyon jó ember és nagyon szeret, szóval vele soha nem éreztem ezt, sokat gondolok rá, viszont mivel elhagytam a mostaniért, esély nincs az újrakezdésre. Most mit tegyek? Hosszú távon ennek nincs értelme, mert elmúlt a rózsaszín köd, viszont örömmel vagyok vele, de nem úgy, mint az elején.Ő nem viselné el a szakítást és nem hagyna nyugton, tudom. Szóval, úgy érzem, két szék között a padlóra fogok esni.....Így látjátok?
2018. ápr. 16. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts, mert nem normális,nem kapcsolatba való amit érzel iránta.
2018. ápr. 16. 18:18
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Mennyivel idősebb?Nem apakomplexus?
2018. ápr. 16. 18:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Én 23 vagyok, előző párom 49, mostani 46 éves. Nincs apakomplexusom, de nem szeretem a korosztályomat, nem tehetek róla.Komoly gondolkodású vagyok, komolyabb, mint a huszonévesek.
2018. ápr. 16. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts, rendeződni már nem fognak a dolgok. Ne azért maradj együtt valakivel, mert sajnálsz szakítani. Inkább a párod idejét vesztegeted, hogy olyannal tölti az idejét aki nem is szereti igazán.
2018. ápr. 16. 22:53
 5/5 anonim válasza:
100%
Ne legyél sajnálatból senkivel, úgy neked is meg neki is rossz lesz.
2018. ápr. 29. 04:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!