Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem értek egyet a pasimmal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értek egyet a pasimmal aki análozni akar. Szakítsak?

Figyelt kérdés
Neki ez fontos meg is mondta. Nem akarom, hogy emiatt megcsaljanak inkább szakítok. A véleményem úgysem változik nem akarok beöntést meg ilyen marhaságokat csinálni, a seggemet tágítani. Különben is mondják hogy szűk meg minden de fájdalmas, és mégis csak a bélrendszer ami tele van coli baktériummal. Számomra a legkevésbé sem szexuális dolgok jutnak erről eszembe. Ti is szakítanátok a helyemben?
2017. jún. 11. 18:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Én szakítanék,bámennyire is fájna. Ebből tényleg az lenne,hogy megcsal.
2017. jún. 11. 18:15
 2/12 anonim ***** válasza:
98%
Én is szakítanék,ne erőltesse már rám senki az akaratát.Anál nálam sem jöhet szóba,ha egy fiúnak nem elég a nuni akkor nagyon sajnálom.
2017. jún. 11. 18:18
 3/12 anonim ***** válasza:
97%
Ne kényszeríts magadra olyat amit nem szeretnél ha a pasid ezr nem érti meg és nyagatt akkor szakíts. Nem vagy köteles mindenve bele menni. Jó hogy akarja a párod mert szűkebb lyuk jobban élvezi. Meghát nem az Ő segglyukát dugják.. A lényeg,hogy hs úgy érzed szakíts de előtte beszélj a pároddal 23 L
2017. jún. 11. 18:19
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem is szakíts vele.
2017. jún. 11. 18:24
 5/12 anonim ***** válasza:
87%

Ha anál nélkül nem vagy elég neki, ennyire központi nála a dolog, és kinézed belőle, hogy képes lenne ezért megcsalni, nem érdemes vele foglalkoznod.

Egy kapcsolatban azért vannak ettől fontosabb dolgok, számítani kellene mindkét félnek. Ha valamit nem kap meg és máshoz rohan, hagyd ott.

N

2017. jún. 11. 18:26
 6/12 anonim ***** válasza:
9%
Ostoba! Sose pasizz!
2017. jún. 11. 18:36
 7/12 anonim ***** válasza:
25%

Ha fontosabb neki a feneked, mint te magad, akkor persze szakíts vele, főleg ha kinéznéd belőle azt is, hogy emiatt később megcsalna.

Egyébként kezdetben én is teljesen elzárkóztam az anális szextől, pont az általad említett okokból, és utasítottam is el több partnerem is. Aztán a jelenlegi párom szépen lassan kezdett puhatolózni, és már tapasztalatból mondom, hogy nem jár ennyi macerával, igaz nagyon ritkán csináljuk, viszont borzasztóan intenzív orgazmust is átéltem már popsiszex közben:)

2017. jún. 11. 19:15
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha már ez felvetődik benned, akkor ez a kapcsolat már eleve halott ügy. Csinálj amit akarsz.
2017. jún. 11. 19:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Szakits
2017. jún. 11. 20:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem sem megy be sok mindenkinek a vastagsága miatt de nem os eröltetem. Ha normális csávó lenne megértené.
2017. jún. 11. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!