Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értek egyet a pasimmal aki análozni akar. Szakítsak?
Ha anál nélkül nem vagy elég neki, ennyire központi nála a dolog, és kinézed belőle, hogy képes lenne ezért megcsalni, nem érdemes vele foglalkoznod.
Egy kapcsolatban azért vannak ettől fontosabb dolgok, számítani kellene mindkét félnek. Ha valamit nem kap meg és máshoz rohan, hagyd ott.
N
Ha fontosabb neki a feneked, mint te magad, akkor persze szakíts vele, főleg ha kinéznéd belőle azt is, hogy emiatt később megcsalna.
Egyébként kezdetben én is teljesen elzárkóztam az anális szextől, pont az általad említett okokból, és utasítottam is el több partnerem is. Aztán a jelenlegi párom szépen lassan kezdett puhatolózni, és már tapasztalatból mondom, hogy nem jár ennyi macerával, igaz nagyon ritkán csináljuk, viszont borzasztóan intenzív orgazmust is átéltem már popsiszex közben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!