Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem értek egyet a pasimmal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értek egyet a pasimmal aki análozni akar. Szakítsak?

Figyelt kérdés
Neki ez fontos meg is mondta. Nem akarom, hogy emiatt megcsaljanak inkább szakítok. A véleményem úgysem változik nem akarok beöntést meg ilyen marhaságokat csinálni, a seggemet tágítani. Különben is mondják hogy szűk meg minden de fájdalmas, és mégis csak a bélrendszer ami tele van coli baktériummal. Számomra a legkevésbé sem szexuális dolgok jutnak erről eszembe. Ti is szakítanátok a helyemben?
2017. jún. 11. 18:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nem igazán van olyan pasi, aki csak azért csalna meg valakit, hogy legyen egy anál szex élménye.

De ha neked ennyi elég egy szakításhoz, akkor hajrá.

Én alapból bevállalós ember vagyok és nem szeretek úgy elítélni valamit, hogy még sosem próbáltam. A helyedben leülnék a másikkal és kikérdezném erről a fantáziáról. Miért tetszik neki, miért szereti, mi szexi benne, mit szeretne csinálni, szóval minden ami eszedbe jut. És ezek után dönteni.

Az én párom sem rajong az anál dolgokért, de nekem se volt tapasztalatom, ezért annyiban maradtunk, hogy kipróbáltuk, hogy csak a farkam fejét dugom be, nagyon lassan csináljuk és már akkor amikor én közel vagyok az orgazmushoz. Szóval lehet kis lépéseket megtenni, nem kell egyből beöntés meg tágítás.

2017. jún. 12. 10:36
 12/12 anonim ***** válasza:
szakits vele azonnal szerintem, és ne sajnálj egy ilyen vadbarmot...
2017. jún. 14. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!