Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Szakítsak vagy várjam, hogy az idő tegye a dolgát?
1 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Én 18 vagyok, o 21. Nagyon szeretjuk egymast. Nekem o az elso baratom. Tole van az elso csokom is. Neki viszont mar volt egy csomo baratnoje, hosszabb-rovidebb tavon. En alapjaraton nagyon prud lany vagyok es iszonyatosan irtozom a szexualis dolgoktol. Az elejen a csok is lehetetlennek tunt de azt mar elvezem. A baratom az elejen nagyon turelmes es megerto volt velem ebben a temaban viszont most h letelt az egy honap mar nem tartja magat ahhoz a keresemhez h ne masszon ram es ne akarjon olyanokat csinalni. Mar konkretan minden este oda lyukadunk ki messengeres beszelgeteseinkben h miert irtozom tole meg h ez nem jo erzes neki. Eddig csak messengeren jott ez elo viszont a levutobbi talalkozasunkkor majdhogynem csak ilyen tartalmu dolgokat mondott. Ez engem nagyon zavar. Mar ott voltam par hete h jo nem kell aggodni mar en is erzrm azt a fajta vonzalmat, de ezzel h ennyire nyomja ezeket a dolgokat, egyre rosszabbul es tavolabbnak rrzem magam a dologtol. Mar talalkozni se akarok vele. En megertem h neki mar hozzatartozik a kapcsolat fogalmahoz de nekem nem. Es nen ertem.h ha eddig megertette akkor mi valtozott meg azzal h letelt 1 honap?
Mit csinaljak? Ezen porgok napok ota de semmi pozitiv nem jut eszembe csak h ez nekem nem jo erzes.
Ugy erzem, napokon belül lapátra fogsz kerülni, ha nem adod be a derekad.
Ha az a kérdés, h ezt megvard-e.. szerintem ne.
Szakits te. Sokkal jobb lelkileg, mintha elso kapcsolatodbol teged dobnak ki.
Indokold azzal, h elvesztetted a bizalmad. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!