Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegfelvonulásrol vélemény?
Figyelt kérdés
Feltettem egy kérdést politika témakörben, csak szerintem akik valaszoltak, azok nem melegek :/ https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__9234.. 2018. ápr. 5. 21:14
1/9 anonim 

válasza:

Minek vonulnak fel a melegek?
Mièrt jó mutogatni magukat,hogy hurrà melegek vagyunk?
Ennyi erővel a lakàskàrosultak,ès a hitelcsapdàba esett emberek is felvonulhatnànak,de nem teszik.
3/9 anonim 

válasza:

Csak arra jó, hogy provokálják az embereket. Normàlis melegek ki sem mennek ilyen felvonulásra.
4/9 anonim 

válasza:

Szerintem nem sétálgatni kéne, hanem egy fesztivál szerűséget rendezni, előadásokkal, vetítésekkel, egyéb programokkal, amin bárki részt vehet, feltehetné a kérdéseit, stb.
5/9 A kérdező kommentje:
En is olyasmire gondolok amit az utolso mondd. Annak több ertelme lenne
2018. ápr. 5. 21:36
6/9 anonim 

válasza:

Jó esemény, nem csak felvonulás. Vann rengeteg program,amin barki részt vehet,filmek,előadások a felvonulás az utolsó napon van,amivel a stonewall lázadásra emlékeznek meg. Ami arról szólt,hogy a melegbár közössége fellázadt az őket zaklató homofób rendőrök ellen.
7/9 anonim 

válasza:

1. Ez egy programsorozat. A Pride csak egy részlete ennek.
2. A Pride nem olyan esemény, mint a média lefesti: a felvonulók nagyobb része átlagos ruhában megy el.
A szélsőjobbos média sok esetben több évvel ezelőtti külföldi Prideokról hoz képet.
3. A média, a kormány, de még azt ezt alapvetően támogató pártok is az év 364 napján a szőnyeg alá söprik a melegek jogegyenlőségre való igényét.
1 nap van az évben, amikor kénytelenel foglalkozni ezzel: a Pride napja.
A Pride gyakorlatilag egy közel 20 ezres tüntetés. Évente. :)
8/9 A kérdező kommentje:
De elolvastad a kérdesemet amit belinkeltem?
2018. ápr. 6. 01:07
9/9 anonim 

válasza:

Meleg vagyok és egyetértek a 4-essel. A Pride többet árt, mint amit használna. Illetve még személyemnek sem tetszik és eddig eszembe nem jutott kimenni rá. Én meg vagyok elégedve azzal, hogy a 4 fal között boldog legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!