Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Van egy nálam 10 évvel idősebb barátom, tényleg csak barát nem közeledtünk egymás felé, sem romantikus, sem szexuális értelemben. Itt ismerkedtünk meg és lassan egy éve chatelünk messengeren, de találkoztunk már élőben is.
Az utóbbi hónapokban (kb 2-3 hónapról van szó) úgy érzem, hogy távolodik, ha én nem írok rá, akkor nem beszélgetünk, de ha ráírok akkor is nagyon sokszor lepöccint. Én úgy gondolom, hogy nem tettem irányába semmi rosszat. Megbeszéltünk még egy találkozót, de azt mondta, hogy neki március közepéig nem jó, majd szóba hozza, ha oké lesz. Még mindig nem került szóba. Szerintetek mit tehetnék?
2018. ápr. 4. 07:50
1/7 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy én 23 m/f vagyok, ő pedig 34 m/f.
2018. ápr. 4. 07:52
2/7 anonim 

válasza:

Lehet, hogy talált maga mellé valakit, csak nem mondta el.
3/7 anonim 

válasza:

Lehet úgy érzi kezd beléd szeretni és azért távolodik tőled mert minél kevesebb fájdalmat akar magának.
4/7 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem szerelemes belém, egy zenész ismerőséért epekedik, akiről nem is tudja biztosan, hogy meleg.
2018. ápr. 4. 09:29
5/7 anonim 

válasza:

Erett szemelyiseg lehet, ha 34 evesen egy olyan emberert epekedik, aki lehet nem is meleg. Lol.
6/7 A kérdező kommentje:
90% hogy meleg, de azt tudjuk, hogy van partnere, akár férfi, akár nő
2018. ápr. 4. 15:52
7/7 anonim 

válasza:

Kiváncsi vagyok ő majd mit fog reagálni erre a kérdésre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!