Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg sráccal kísérletezni?
Figyelt kérdés
Fantáziálni szoktam sok mindent, de ez nem egyenlő a valósággal. Lehet zavarna már a közelsége, lehet nem. Meleg sráccal érdemesebb lenne kideríteni a kíváncsiságom, vagy nem? Nem akarom áltatni, sem húzni az agyát a dologgal. 25f2018. márc. 31. 21:53
1/7 anonim 

válasza:

Szerintem probald ki, megeri, ha a gondolata felizgat, akkor eloben is magyon elvezned. 24/F
2/7 anonim 

válasza:

Mert még kivel próbálhatnád ki? Heteróval? :D Nem kell a biszexuálisokra külön állatfajként tekinteni, náluk is akadhat olyan, aki kapcsolatot akar.
3/7 anonim 

válasza:

Szerintem próbáld ki, én is ki szeretném, és ki is fogom.
20f kecskemét
4/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok kapcsolatot
2018. ápr. 1. 10:12
5/7 anonim 

válasza:

Az világos, hogy nem akarsz kapcsolatot. Pont ezért írtam, hogy biszexuálisok közt ugyanúgy akad, aki viszont akar. Szóval nem nyújt ez ellen védettséget az, ha nem homoszexuálissal fekszel le.
6/7 anonim 

válasza:

Mintha magamat olvasnám. Én idén mindenképpen mindent kipróbálok ami izgat sráccal.
7/7 anonim 

válasza:

Én orálisan kényeztetnék srácokat. Szopásban tabu nincs. Írjatok és dumáljunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!