Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg sráccal kísérletezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg sráccal kísérletezni?

Figyelt kérdés
Fantáziálni szoktam sok mindent, de ez nem egyenlő a valósággal. Lehet zavarna már a közelsége, lehet nem. Meleg sráccal érdemesebb lenne kideríteni a kíváncsiságom, vagy nem? Nem akarom áltatni, sem húzni az agyát a dologgal. 25f
2018. márc. 31. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem probald ki, megeri, ha a gondolata felizgat, akkor eloben is magyon elvezned. 24/F
2018. márc. 31. 22:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert még kivel próbálhatnád ki? Heteróval? :D Nem kell a biszexuálisokra külön állatfajként tekinteni, náluk is akadhat olyan, aki kapcsolatot akar.
2018. márc. 31. 23:06
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem próbáld ki, én is ki szeretném, és ki is fogom.

20f kecskemét

2018. ápr. 1. 00:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok kapcsolatot
2018. ápr. 1. 10:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az világos, hogy nem akarsz kapcsolatot. Pont ezért írtam, hogy biszexuálisok közt ugyanúgy akad, aki viszont akar. Szóval nem nyújt ez ellen védettséget az, ha nem homoszexuálissal fekszel le.
2018. ápr. 1. 10:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mintha magamat olvasnám. Én idén mindenképpen mindent kipróbálok ami izgat sráccal.
2018. ápr. 1. 10:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én orálisan kényeztetnék srácokat. Szopásban tabu nincs. Írjatok és dumáljunk. :)
2018. ápr. 1. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!